Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Expozitia Internationala de Bioarhitectura, 9 mai 2012


Autorul: Mihaela Niculita
Subiect: Add Media Communication
Adaugat la : May 2, 2012   Vizualizari : 510
Rate Autor : Curent : 2.65 /5
Rate Articol : Curent : 2.38 /5Miercuri, 9 mai 2012, la sediul Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" (U.A.U.I.M) Bucuresti, va fi inaugurata Expozitia Internationala de Bioarhitectura cu titlul: "Complexitatea proiectelor contemporane pentru o arhitectura responsabila" realizata de catre Ekoproject - Roma.

Expozitia se va deschide joi, 9 mai 2012, la ora 9.30 cu o conferinta cu titlul: "ABORDAREA MULTIDISCIPLINARA A PROIECTELOR ECOSUSTENABILE: bunele practici de urmat in sustinerea Protocolului de la Kyoto". Conferinta va avea loc in sala Frescelor. In cadrul conferintei de deschidere avem placerea sa ii avem ca speakeri pe: Dl. Profesor Doctor Sorin Oprescu - Primar General al Bucurestiului, Dl. Constantin Poteras - Primar Sector 6,Arh.Rossella Sinisi - Departamentul de Mediu si Sustenabilitate Consiliul National al Arhitectilor PPC (Italia), Prof. Dr. Arh. Emil Barbu Popescu - Presedinte UAUIM Bucuresti, Prof. Arh. Mircea Ochinciuc - Prim Presedinte al OAR Bucuresti, Prof. Arh. Massimo Pica Ciamarra - Universitatea Federico II Napoli, Prof. Arh.Francesco Bianchi - Universitatea Roma, Ing. Marco Gentilini - Regiunea Lazio.
In partea a doua a zilei, incepand cu orele 15:00, vor avea loc cinci workshop-uri. Printre tematicile dezbatute in cadrul acestora se vor numara: Certificarea ambientala in Europa si in lume: experienta regiunii Lazio (Italia), Eliminarea puntilor termice, Complexitatea proiectelor eco-sustenabile: de la planificare la gestiune, sa. La finalul acestor workshop-uri participantilor li se vor elibera atestate de participare.

Expozitia internationala de bioarhitectura gazduieste opere importante ale marilor maestri ai arhitecturii, care au pus creativitatea si tehnologia in serviciul economiei energetice si a reciclarii deseurilor: E. AMBASZ, M. CUCINELLA, J. EBLE, N. FOSTER, T. HERZOG, G. MINKE, R. PIANO M. PICA CIAMARRA, G. REINBERG, P. SAMYN, P. SOLERI, A. TOMBAZIS.

Tema centrala a expozitiei este sustenabilitatea ambientala in arhitectura. Asa cum evidentiaza multe dintre proiectele arhitectilor prezenti in aceasta expozitie, este necesar ca informatia de specialitate sa ajunga la proiectant, iar bunele exemple sa fie "volanul" pentru o "buna arhitectura". In acest sens, vor fi expuse mai mult de 40 proiecte - rezultand o sinteza a proiectarii responsabile usor de inteles de oricine este pasionat de bioarhitectura.

Aceasta expozitie itineranta face escala la Bucuresti dupa ce a fost expusa in diverse orase italiene: Milano, Benevento, Genova, Civitavecchia, Siracusa, Napoli, Messina, Fondi, Roma.
Programul expozitiei: 9 -15 mai 2012. Intrarea este libera.
Va asteptam!

Pentru mai multe informatii referitoare la agenda evenimentului, va rugam sa ne contactati:
Otilia Manfreda
Telefon: 0741.178.417
E-mail: cervinoinvest@gmail.com
http://www.eko-project.com/p-it/act-sustainable


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories