Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Externalizarea serviciilor juridice, o solutie de optimizare a costurilor companiei pe timp de criza


Autorul: Coltuc Marius
Subiect: C.A.Coltuc
Adaugat la : May 9, 2011   Vizualizari : 859
Rate Autor : Curent : 2.57 /5
Rate Articol : Curent : 2.49 /5Ce presupune acest proces?

Externalizarea presupune predarea activitatii interne a unui departament catre un furnizor de servicii, decizie manageriala luata in urma unor analize amanuntite efectuate in cadrul firmei. Practic, firma are la indemana trei posibilitati: infiintarea unui nou departament, implementarea unui software de specialitate, sau apelarea la un furnizor care ii poate oferi in acelasi timp oameni calificati si un software adecvat.

Avantajele externalizarii serviciilor juridice
Deoarece reprezinta o decizie importanta, outsourcing-ul de servicii juridice presupune ca factorii de decizie ai companiei sa aiba in vedere atat avantajele, cat si dezavantajele unei astfel de decizii.

Printre cele mai importante avantaje pe care externalizarea serviciilor juridice catre o casa de avocatura le poate aduce companiei, se numara optimizarea costurilor si accesul la expertiza juridica a casei de avocatura.

Pentru a sustine un singur consilier juridic, o firma trebuie sa majoreze costurile cu cel putin 500 de euro pe luna (daca incadrarea acestuia se face cu salariul minim pe economie si se iau in considerare toate cheltuielile de personal pe care sustinerea acestuia le presupune).

De asemenea, atunci cand apelezi la o casa de avocatura, beneficiezi de experienta echipei de avocati, acumulata in timp prin contractele derulate, beneficiezi de expertiza unor consilieri juridici specializati pe diverse ramuri ale activitatii juridice, de la evidenta legislativa in domeniu si interpretarea acesteia, la redactarea actelor juridice si pana la reprezentarea in instanta.

In plus, prin externalizarea serviciilor juridice, firma isi poate canaliza eforturile catre imbunatatirea performantei in propriul domeniu de activitate, riscurile provenite din necunoasterea legislativa a domeniului in care activeaza fiind considerabil reduse ca urmare a consilierii permanente din partea echipei juridice la care compania a apelat.

"Solutiile cele mai comune pe care noi le oferim firmelor care doresc sa recurga la externalizarea serviciilor juridice sunt pe baza de abonament, pentru companii care au nevoie permanenta de asistenta, consiliere si reprezentare juridica, sau pe baza de interventie punctuala, in functie de necesitatile firmei la un moment dat. In ceea ce priveste dezavantajele pe care externalizarea serviciilor juridice le poate aduce companiei contractante, acestea tin, din experienta noastra, mai mult de o comunicare defectuoasa intre cele doua parti.", avocat Marius Coltuc, fondator Casa de avocatura Coltuc.

Companiile ar trebui sa comunice permanent cu furnizorul catre care a externalizat serviciul, fiind necesar chiar un plan de control din partea companiei asupra serviciului externalizat, mai precizeaza avocatul. Astfel poate fi evitata aparitia unor riscuri usor de evitat.

Despre Casa de avocatura Coltuc
Fondata in anul 2005 dupa o indelungata experienta in domeniu, Casa de avocatura Coltuc a reusit sa se integreze pe deplin in piata juridica din Romania, oferind clientilor sai servicii profesionale prompte si eficiente. Departamente: recuperari creante, litigii, consultanta, achizitii publice, registrul comertului, marketing si relatii cu clientii.


Resurse Web :

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories