Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


F64, revista Foto-Video si fotograful Mihai Moiceanu va prezinta cartea "10 destinatii fotografice"


Autorul: Marin Alina
Subiect: F64 Studio SRL
Adaugat la : November 15, 2011   Vizualizari : 528
Rate Autor : Curent : 2.72 /5
Rate Articol : Curent : 2.39 /5Romania din fotografiile lui Mihai Moiceanu este Romania din sufletul sau. Si asta se vede in povetele fotografice pe care le veti citi in paginile acestei carti. Veti descoperi in compozitiile cu lumina ale fotografului Mihai Moiceanu minunile unor locuri care ne sunt la indemana, care ne vor emotiona si pe care ne vom dori sa le vizitam.
Filele celor "10 destinatii fotografice" contin sfaturi practice si tehnice in abordarea subiectelor specifice fiecarei destinatii. Cartea va este dedicata dumneavoastra, celor care indragiti fotografia si drumetiile. Cuvintele lui Mihai Moiceanu, pe alocuri soptite, va vor povesti despre o tara care ne apartine si pe care ne incapatanam sa o uitam.
Iata ce itinerariu va propune cartea "10 destinatii fotografice": culoarul Rucar-Bran, Piatra Craiului, muntii Bucegi, muntii Fagaras, muntii Retezat, muntii Apuseni, Maramuresul, Bucovina, Delta Dunarii.
Frumuseti care apartin Romaniei, locuri pe care fotograful Mihai Moiceanu le aduce mai aproape de noi.
Mihai Moiceanu s-a nascut in 1958. A renuntat la cariera de inginer in 1986 si s-a indreptat spre fotografie. In 1988 a devenit membru al Asociatiei Artistilor Fotografi din Romania iar in 1993 a primit titlul de Artist al Federatiei Internationale de Arta Fotografica. In perioada 2003 - 2010 a vernisat numeroase expozitii de fotografie, personale si de grup.
Va asteptam la Salonul F64 pe data de 15 noiembrie, orele 19.00. Fotograful Mihai Moiceanu va fi prezent si ne va spune care este povestea celor "10 destinatii fotografice". Lansarea va fi urmata de o sesiune de autografe. Ne vedem la Salonul F64, bd. Unirii nr. 45!
F64 este magazinul dedicat pasionatilor de fotografie, locul unde aparate, trepiede, echipamente de studio si accesorii iti dau intalnire in fiecare zi.
In prezent, compania numara 92 angajati si are doua sedii: cel din Vigilentei nr. 7 si un al doilea, in Bucovina nr. 2B, al studioului foto, unde se organizeaza cursuri de specialitate sau diverse campanii de marketing. Din 11 octombrie 2011 li se alatura cel de-al treilea, magazinul cu cel mai mare spatiu comercial dedicat echipamentelor foto-video din sud-estul Europei.
F64 inseamna atat un spatiu fizic pentru o gama variata foto-video cat si un magazin online, pentru clientii din provincie sau pentru cei care agreeaza sistemul platilor online si al livrarilor la domiciliu. F64 este administrator al magazinului Nikon din Romania, situat in Baneasa.
F64, grupul celor 7 fotografi din San Francisco, ne-a inspirat in alegerea denumirii companiei. Dintre membrii marcanti fac parte: Ansel Adams, Willard Van Dyke, John Paul Edwards. Prima expozitie reprezentativa a grupului F64 a avut loc pe data de 15 noiembrie 1932. Din punct de vedere tehnic, f64 reprezinta o valoare mica a diafragmei, ce ofera o mare profunzime de camp.


Resurse Web : F64 Blog

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories