Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


FakeAV Cleaner aduce vremuri grele pentru autorii de scareware


Autorul: Costin Pecingina
Subiect: G Data Software
Adaugat la : May 16, 2011   Vizualizari : 1117
Rate Autor : Curent : 2.64 /5
Rate Articol : Curent : 2.37 /5G Data a inregistrat o crestere semnificativa a programelor pretinse a fi solutii antivirus, cunoscute sub numele de "scareware".
Ultimele 15 luni au aratat o crestere de 35% a acestor programe care nu au functionalitati de protectie si pot fi chiar periculoase. Dupa instalare, programul contrafacut il informeaza pe utilizator ca exista o infectie in sistem, chiar daca acesta nu este de fapt afectat. Pentru "dezinfectarea" computerului, programul ii ofera utilizatorului posibilitatea de a achizitiona "versiunea completa". G Data pune la dispozitia utilizatorilor un tool gratuit care elimina cele mai des intalnite programe "fake AV" ce apartin familiei "System tool"; acesta poate fi descarcat de pe:
https://www.gdata.de/?eID=PushFile&dl=1a60458cc9%3AAFIIDQM%3D

"Dezvoltarea si implementarea programelor scareware a devenit o afacere foarte profitabila. Programele fake antivirus aduc un beneficiu dublu infractorilor cyber: ei primesc bani de la utilizatorii care cumpara varianta completa inutila si colecteaza datele de pe cartile de credit ale victimelor. Problemele pot fi si mai grave: programele fake AV pun adesea infractorii in postura din care pot descarca si alte programe malware pe computerele victimelor", explica Ralf Benzmuller, Seful G Data Security Labs. "Programele scareware aduc o uriasa recompensa comunitatii e-crime. Mai multe tipuri de programe pretinse a fi solutii de securitate antivirus din familia "System tool", printre care si 'WinHDD', au fost foarte raspandite in ultimele 12 luni."

Cum se instaleaza G Data FakeAV Cleaner:
Este realmente imposibil sa elimini un program scareware de pe un sistem fara a avea la dispozitie un tool extern. In plus, procedurile prin care este creat "System tool" impiedica stergerea manuala. G Data FakeAV Cleaner ofera tot ceea ce este necesar pentru a elimina aceste programe din sistem. Instalarea consta in efectuarea a 4 pasi simpli:

1) Descarcati G Data FakeAV Cleaner de pe website-ul G Data: https://www.gdata.de/?eID=PushFile&dl=1a60458cc9%3AAFIIDQM%3D
2) Daca descarcarea are loc pe un alt sistem decat cel infectat, fisierele de conectare vor fi transferate pe sistemul afectat.
3) Rulati fisierele de conectare G Data FakeAV Cleaner. Fisierul este numit "svchost.exe".
4) Reporniti computerul pentru a finaliza instalarea.

G Data ofera sfaturi pentru evitarea infectarii cu scareware:
Pentru a proteja PC-ul si datele pe care le contine, G Data recomanda sa instalati o solutie de securitate actualizata regulat si care are un filtru HTTP.
- Descarcati software doar de pe site-uri ale producatorilor sau de pe portaluri de download de incredere.
- Actualizati sistemul de operare si browserul in mod constant.
- Ganditi-va de doua ori inainte de a accesa un link, riscati sa fiti redirectionati pe un website care distribuie scareware.
- Daca receptionati mesaje de tip pop-up, verificati atent ortografia si gramatica, puteti deveni victima unei tentative de frauda.

Vizitati G Data SecurityBlog pentru mai multe informatii: http://blog.gdatasoftware.com/blog/article/fakeav-scams-do-not-stop.html


Resurse Web : Blog G Data

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories