Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Festivalul "Invartita din Poienile Izei" Maramures 10 - 12 Iunie


Autorul: Craciun Gheorghe
Subiect: Craciun Investments Srl
Adaugat la : June 4, 2011   Vizualizari : 916
Rate Autor : Curent : 2.62 /5
Rate Articol : Curent : 2.64 /5In perioada 10-12 iunie, se desfasoara in Poienile Izei, la Pensiunea La Domnita, in mediul pitoresc din Tara Maramuresului, a doua editie a Festivalului Invartita din Poienile Izei. Evenimentul organizat cu sprijinul Pensiunii La Domnita, a Pensiunii Casa Bobocea, si a firmei Craciun Investments, readuce in prim plan, cele mai adanci valori traditionale specifice Maramuresului, afisand prin maiestria si implicarea localinicilor, potentialul imens oferit de resursele naturale din aceasta zona.

Chemarea Naturii din Poienile Izei
Panorama de poveste cu care zona Poienile Izei, isi intampina vizitatorii, ascunde traditii stravechi si resurse naturale importante, ale caroror valori si aplicatii asteapta sa fie descoperite
Va invitam sa participati la Evenimentul organizat de noi in localitatea Poienile Izei, Maramures, localitate numita si Inima Maramuresului, Festivalul Invartita din Poienile Izei, unde o sa se incinga o hora pe terasa verde de pe dealul de langa pensiune. Avem invitati cantareti de muzica populara din localitate, unde o sa se incinga o hora maramureseneasca cum nu s-a mai vazut: Invartite, Tropotite, Joc de Baut, Barbatesc, Pintenii, Sarbe, si multe alte dansuri traditionale.
In prima zi de festival, toti oaspetii vor fi asteptati cu un pahar de horinca de pruna, de gazdele noastre imbracate in port popular, care o sa va intampine cu mare placere, ospitalitate tipica maramuresanului adevarat.
La ora 16, incepe petrecerea adevarata, cu invitatii nostrii cantaretii de muzica populara, care ne vor incanta cu cantecele lor de petrecere specifice zonei maramuresului.
La festival vor participa toti tinerii satului imbracati in port popular, care vor petrece pana tarziu.
Toti oaspetii nostrii ii imbracam in port popular traditional, pentru a se simti moroseni adevarati, cu camesa si cu gatii, cum ii portul pe la noi.
Pe la ora 20, dupa joc si voie buna incingem la gratar un porc sanatos din cotet, numa bun de mancat, cu mamaliguta si muraturi, cum numai in Maramures se poate manca, si cu ciorba taraneasca, o reteta originala din localitatea noastra, iar felul doi mamaliguta cu sarmale si friptura de porc, iar ca desert cozonac si prajitura de casa, in fuctie de preferinte.
Inainte de masa inchinam un pahar de horinca in cinstea oaspetilor cu o dedicatie speciala din partea cantaretilor.
Dupa masa, cand se insereaza, continuam petrecerea si facem un foc de tabara cu crengi si conuri de brad, pentru a fi mai spectaculos focul, unde fiecare bea un pahar de horinca, ca sa vina pofta de distractie si de jucat in jurul focului, cu mic cu mare.
Petrecerea dureaza pana in zori, dupa putinta fiecaruia, cu horinca, vin, bere, dupa preferintele fiecaruia.
A doua zi de dimineata, ca sa ne trezim, bem o cafea, mancam o mamaliga cu branza proaspata de oi, care doreste, poate bea si un pahar de horinca inainte, pentru a-i veni pofta de mancare.
Pe la ora 11, mergem la plimbare pentru a vizita imprejurimile satului, pana la casa din lemn pentru a vedea cum au trait satenii demult, facem un popas, respiram aer curat, si dupa ce terminam de vizitat biserica veche monument UNESCO, o biserica cu pictura impresionanta, si unica in lume. Pe un perete al bisericii sunt pictati diavoli, cum batjocoresc oamenii care pacatuiesc, si multe alte elemente unice al bisericii. Vizitam cimitirul evreiesc, izvorul de apa minerala si ne plimbam prin sat pentru a observa obiceiurile satenilor.
La ora 14 mergem sa vizitam stana de oi, sa vedem oile si mieluseii, unde ciobanii o sa ne prepare un balmos cu lapte de oi proaspat, cum numai la stana poti manca.
Dupa masa ramanem sa vedem obiceiurile ciobanilor si sa ne povesteasca traiul lor si evenimentele prin care trec vara cu oile la pascut.
Pentru oaspetii nostrii care vor sa stea mai multe zile le punem la dispozitie un pachet foarte avantajos:
Cazare + pensiune completa (3 mese pe zi) la numai 80 RON de persoana.
Pentru cei iubitori de traditional le oferim 5 casute din lemn, amenajate frumos intr-un camping, cu 2 hinte si un spatiu mare de joaca pentru copii.

Va asteptam cu foarte multe surprise, de divertisment, si culinare.
Acest eveniment o sa dureze 3 zile.

Incepe in data de 10.06.2011 pana in 12.06.2011

Va garantam ca nu o sa regretati.
Va asteptam cu drag! “Vi ca turist, pleci ca prieten!”
www.maramuresturism.wordpress.com

OFERTA SPECIALA!!! Pentru cei care vin cu un grup de 10 persoane, are gratuitate la cazare, masa plus toate serviciile de la eveniment, pe toata perioada de cazare
Detalii pe http://maramuresturism.wordpress.com/

sau pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=165689613493450#!/pages/Festivalul-Invartita-din-Poienile-Izei-Maramures-10-12-iunie/221791744516467


Contact:
Craciun Gheorghe
0727689884 / 0757911071
craciun_invest@yahoo.com
www.maramuresturism.wordpress.com
SC Craciun Investments Srl


Resurse Web : Turism in Maramures

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories