Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Film proiect european - “Take Ownership of Your Life – A Leadership Vision!”


Autorul: Boban Beatrice
Subiect: Asociatia Global Youth Empowerment
Adaugat la : March 5, 2012   Vizualizari : 527
Rate Autor : Curent : 2.58 /5
Rate Articol : Curent : 2.30 /5Asociatia de tineret Global Youth Empowerment a organizat in municipiul Sighisoara, din judetul Mures, la Hotel Casa Wagner, in perioada 19 – 27 ianuarie 2012, PROIECTUL EUROPEAN TRILATERAL “Take Ownership of Your Life – A Leadership Vision!”. Obiectivele principale ale manifestarii au fost: dezvoltarea personala a tinerilor prin educatie non-formala, dezvoltarea creativitatii si a abilitatilor acestora de leadership si antreprenoriat si constientizarea identitatii lor europene.
Avem onoarea de a va invita sa vizionati filmul de diseminare a rezultatelor proiectului “Take Ownership of Your Life – A Leadership Vision!”. Va invitam sa vizionati filmul proiectului pe Youtube - http://www.youtube.com/watch?v=4FWqbDBXv9E, pe pagina de Facebook a proiectului - https://www.facebook.com/pages/Leadership-Vision/304783032895632, pe pagina de Facebook a Global Youth Empowerment - https://www.facebook.com/pages/Global-Youth-Power/146861115396023 , pe websitul Global Youth Empowerment – www.globalyouthpower.org , pe pagina de facebook a Otlas - https://www.facebook.com/otlas si pe pagina de facebook a Tinact - https://www.facebook.com/TiAbook?sk=friendactivity.
Proiectul “Take Ownership of Your Life – A Leadership Vision!” a fost cofinantat de Comisia Europeana prin Programul ‘Tineret in Actiune’ – actiunea ‘Tineri pentru Europa’, sub-actiunea ‘Schimburi de Tineri’.
Organizatiile de tineret participante la proiectul european trilateral “Take Ownership of Your Life – A Leadership Vision!” au fost: Asociatia Global Youth Empowerment din Romania in calitate de organizator, Youth Voluntary Service – Stara Zagora, din Bulgaria si Anatolian Youth Co-Operation Forum din Izmir, Turcia ca parteneri. Fiecare organizatie de tineret a fost reprezentata de cate o echipa de sapte tineri studenti si absolventi de facultate, cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani.
Pentru stimularea creativitatii, a participarii active, a initiativei si a spiritului antreprenorial, cei 21 de tineri participanti la eveniment au desfasurat impreuna activitati specifice de educatie non-formala: ateliere de creatie si de lucru, happening-uri, jocuri de grup, intalniri cu autoritatile locale, seri culturale cu specific national pentru fiecare tara participanta in parte si descoperirea patrimoniului UNESCO din regiune prin activitati specifice.
Global Youth Empowerment este o organizatie de tineret non-profit si non-guvernamentala a carei misiune este de a promova si facilita dezvoltarea personala a tinerilor, de a-i inspira si de a-i mobiliza in luarea propriilor decizii programatice in viata. Modelul de leadership prin educatie non-formala sta la baza misiunii asociatiei.
Asociatia Global Youth Empowerment
www.globalyouthpower.org / info@globalyouthpower.org
Telefon / Fax: (004) 021 230 31 31
Acest proiect a fost finantat cu sprijinul Comisiei Europene. Aceasta comunicare reflecta numai punctul de vedere al autorului, iar Comisia nu este responsabila de utilizarea informatiilor continute de aceasta comunicare.


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories