Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Finantare de 200.000 Euro pentru cel mai modern centru de training in retele de comunicatii


Autorul: Iacob Andra
Subiect: BITTNET SYSTEMS SA
Adaugat la : November 7, 2011   Vizualizari : 582
Rate Autor : Curent : 2.70 /5
Rate Articol : Curent : 2.37 /5Proiectul "Dezvoltarea firmei Bittnet Systems SA" are ca obiective principale lansarea unor servicii de consultanta oferite companiilor care investesc in infrastructura IT&C precum si crearea unor conditii optime pentru formarea si perfectionarea specialistilor din domeniul tehnologiei informatiei.

Ca noutate, Bittnet Systems, Cisco Certified Premier Partner in Romania, propune un serviciu ce va ajuta companiile din Romania sa reduca riscurile existente la achizitionarea de solutii informatice, prin oferirea posibilitatii de drive-test a acestora.

"Prin acest proiect dorim sa imbunatatim asistenta pre si post vanzare pentru partenerii Cisco. Pentru a usura decizia de cumparare, vom oferi clientilor posibilitatea de a testa functionalitatea solutiilor propuse de parteneri, astfel incat decizia sa fie luata in deplina cunostinta de cauza, dupa masurarea beneficiilor pe care le poate aduce acea solutie. Clientii vor beneficia practic de un drive test cu solutia propusa," afirma Cristian Logofatu, CFO al companiei Bittnet Systems.

Prin implementarea proiectului, Bittnet Systems va putea ajuta partenerii Cisco sa-si pregateasca echipele tehnice conform cerintelor Cisco pentru pastrarea certificarilor sau pentru obtinerea unor niveluri superioare de certificare.

Alte efecte pozitive ale implementarii proiectului sunt crearea de noi locuri de munca si cresterea veniturilor. "Preconizam ca in termen de 3 ani de la implementarea proiectului vom inregistra o crestere a veniturilor fata de 2010 de 150%, de la 1,8 mil RON la 2,65 mil RON.", mai mentioneaza Cristian Logofatu.

Despre Bittnet Systems S.A.
Compania Bittnet Systems a fost fondata in anul 2007 de catre membri ai Academiei Credis, cu experienta de peste 12 ani in domeniul IT. Este certificata ISO 9001, Cisco Premier Certified Partner, Cisco Learning Partner, si Google Apps Authorized Reseller.

O companie foarte dinamica, Bittnet Systems a ajuns rapid lider pe piata de training in retele de comunicatii. In anul 2010 compania Bittnet Systems a inregistrat o cifra de afaceri de 1,8 milioane lei, o rata anuala de crestere (CAGR) a veniturilor de 167%, a activelor de 95% si a profitului de 28%.


Resurse Web : Bittnet Systems

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories