Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Finantare europeana pentru formarea profesionala a somerilor


Autorul: toma marilena
Subiect: Institutia Primarului oras Voluntari
Adaugat la : June 17, 2011   Vizualizari : 944
Rate Autor : Curent : 2.64 /5
Rate Articol : Curent : 2.34 /5Miercuri, 22 iunie 2011, incepand cu ora 10.30, Institutul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane va organiza la Sediul Primariei orasului Voluntari, evenimentul de lansare oficiala a Centrului Judetean de Informare, Mediere si Consiliere Profesionala Ilfov, infiintat prin proiectul "Orice somer are dreptul la o noua sansa", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013. Lansarea proiectului se face cu sprijinul Institutiei Primarului oras Voluntari, prin primar Florentin Costel Pandele.
Proiectul se desfasoara pe o perioada de doi ani in Regiunea Bucuresti-Ilfov si este destinat somerilor. Prin Centrul Judetean de Informare, Mediere si Consiliere Profesionala Ilfov, ce are sediul in incinta Casei de Cultura a orasului Voluntari, peste 300 de someri din judetul Ilfov vor fi informati si consiliati profesional in vederea integrarii pe piata muncii. De asemenea, peste 70 de someri vor beneficia de cursuri gratuite in domeniile turismului, alimentatiei publice si comertului.
La eveniment sunt invitati sa participe reprezentanti ai institutiilor publice din judetul Ilfov, reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale, ai sectorului privat din domeniile turismului, alimentatiei publice si comertului, precum si jurnalisti.
Jurnalistii interesati sa participe la acest eveniment, sunt asteptati la Sediul Primariei orasului Voluntari, incepand cu ora 10:30.
Pentru mai multe detalii privind acest eveniment, va rugam sa ne contactati la urmatoarele date de contact: office@info-jobs.ro; telefon: 021 315 55 53 sau 0788 171744 - Persoana de contact: Sorin Chirita, Manager de proiect.


Resurse Web :

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories