Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Finantare nerambursabila pentru camin de batrani in orasul Voluntari


Autorul: toma marilena
Subiect: Primaria orasului Voluntari
Adaugat la : August 8, 2012   Vizualizari : 532
Rate Autor : Curent : 2.65 /5
Rate Articol : Curent : 2.38 /5Primaria orasului Voluntari anunta inceperea activitatilor proiectului "Cresterea calitatii si numarului serviciilor sociale oferite de Directia de asistenta sociala a orasului Voluntari".
Proiectul va fi implementat prin intermediul unei finantari nerambursabile acordate prin Regio-Programul Operational Regional 2007 2013, Axa prioritara 3- "imbunatatirea infrastructurii sociale", Domeniul major de interventie 3.2 - "Reabilitarea/ Modernizarea/ Dezvoltarea si echiparea structurii serviciilor sociale".
Proiectul consta in reabilitarea si adaptarea functionala a unei cladiri existente si dotarea corespunzatoare pentru a fi folosita ca si camin de batrani.
Cladirea va adaposti un camin de batrani de tip hotelier, cu pondere pe sectorul social si cultural, cazare si servicii, cu functiuni in principal de cazare, spatii medicale si tratament si spatii de recreere, pentru un numar de 36 de varstnici. Din totalul locurilor de cazare, 6 locuri au fost special concepute si dotate pentru a adaposti persoane imobilizate in scaunul cu rotile, restul fiind pentru batrani independenti locomotor sau semidependenti.
Primaria Orasului Voluntari a incheiat un contract de finantare cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, in calitate de Autoritate de Management si cu Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti Ilfov in calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operational Regional la nivelul regiunii Bucuresti-Ilfov.
Proiectul va fi derulat in orasul Voluntari, judetul Ilfov in perioada 18.07.2012-17.01.2014 si are o valoare totala de 3.622.550,73 RON, din care finantarea nerambursabila este de 2.758.555,83 RON.
Pentru detalii suplimentare: Toma Florentina, Manager de proiect; tel. 031-403.61.10, fax: 031-403.61.79; e-mail: directiafondurieuropene@primaria-voluntari.ro, www.primaria-voluntari.ro


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories