Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


FunGift.ro a ajuns la comanda numarul 40,000 si lanseaza Catalogul de Craciun!


Autorul: Cernica Violeta
Subiect: FunGIFT
Adaugat la : November 6, 2012   Vizualizari : 467
Rate Autor : Curent : 2.51 /5
Rate Articol : Curent : 2.52 /5Comanda 40,000 a plecat catre Iasi impreuna cu o surpriza pentru client din partea echipei FunGift.ro. In spatele acestui numar se afla 7 ani de munca, 40,000 de colete livrate, mii si mii de ore lucrate, mult efort depus din partea echipei FunGift.ro si multe zambete aduse de cadouri clientilor. Este o realizare frumoasa pentru acest proiect, de-a lungul timpului reusind sa fie aproape de clienti prin calitatea serviciilor si a produselor, cu speranta de a ramane in topul preferintelor clientilor in materie de cadouri pentru cei dragi.

Pentru a sarbatori aceasta realizare si pentru a intampina nevoile clientilor, FunGift.ro a inceput pregatirile din timp pentru Craciun. FunGift.ro s-a gandit ca "misiunea" de anul acesta sa fie mai usoara si s-a pregatit de Craciun cu un catalog special cu cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi, cadouri amuzante si originale care se asorteaza cu spiritul Craciunului. Braduti, ornamente, figurine festive, bijuterii, globuri si multe alte cadouri in ton cu Sarbatorile de Iarna sunt disponibile in catalogul de Craciun de pe website, pregatite pentru cei dragi.

De asemenea, FunGift.ro este alaturi si de companii cu un Catalog Corporate pentru Craciun, pentru ca stie cat de importanti sunt oamenii pentru afacerea ta si a pregatit cele mai frumoase cadouri corporate de Craciun pentru a iesi din tiparul cadourilor cu care ne-am obisnuit in fiecare an. Odata stabilite produsele si termenul de livrare, vom porni o frumoasa colaborare, prin care vei arata ca apreciezi valoarea oamenilor din spatele succesului afacerii tale!

Va asteptam pe FunGift.ro pentru a alege cele mai inspirate cadouri pentru cei dragi!

Despre FunGift

Cu peste 40,000 de comenzi inregistrate, FunGift.ro este cel mai mare magazin online de cadouri din Romania.Dezvoltat de o echipa decisa si motivata sa ofere un plus de valoare comertului online, este constant in cautarea calitatii in tot ceea ce inseamna comert electronic autohton.

FunGift.ro a castigat sectiunea comert electronic a festivalului de comunicare digitata Internetics in 2005, 2007 si 2008, in 2007 este ales Magazinul Anului la Gala Premiilor in eCommerce din Romania si in 2008 castiga la Internetics "Best of Show".

La FunGift.ro ai garantia satisfactiei totale, ai livrare in 24 de ore, ai respectul pe care-l meriti.
office@fungift.ro


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories