Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


G Data MobileSecurity 2: protectie a intimitatii datelor din telefon


Autorul: Costin Pecingina
Subiect: AV Security
Adaugat la : June 25, 2012   Vizualizari : 565
Rate Autor : Curent : 2.64 /5
Rate Articol : Curent : 2.26 /5Sa-ti pierzi smartphone-ul sau tableta PC este, pe cat de suparator, pe atat de periculos; daca dispozitivul ajunge in alte maini, persoane straine au acces la datele personale, fotografiile sau contactele din agenda. Smartphone-urile sunt pierdute frecvent in locuri publice - anul trecut, aproximativ 1.500 de dispozitive mobile au fost pierdute in aeroportul din Frankfurt, cel mai mare aeroport din Germania (sursa: Fraport). Odata cu MobileSecurity 2, G Data lanseaza o noua si cuprinzatoare solutie de securitate ce le ofera utilizatorilor platformei Android o protectie perfecta impotriva amenintarilor online si a consecintelor pierderii: protectia impotriva furtului face posibila localizarea si blocarea smartphone-ului; utilizatorii pot, totodata, sa stearga de la distanta datele de pe telefon si sa dezactiveze folosirea unei cartele SIM diferite. In plus, aplicatiile pot fi protejate prin parola astfel incat ei sa fie singurii care le pot autoriza. G Data MobileSecurity 2 este disponibil in Google Play.
G Data MobileSecurity 2 ofera protectie fiabila impotriva malware-ului mobil, precum si protectie in timp real pe timpul navigarii pe Internet cu un smartphone sau cu o tableta PC cu OS Android. Utilizatorii ii pot bloca pe apelantii si expeditorii de SMS-uri deranjante, iar contactele , apelurile si SMS-urile pot fi protejate prin parola. Cei care folosesc dispozitivele personale in interes de serviciu isi pot proteja contactele de business separat.
In acelasi timp, utilizatorii de telefoane inteligente si tablete cu Android se pot proteja impotriva consecintelor dezastruoase in cazul pierderii sau a furtului. Dispozitivele pot fi recuperate, iar daca nu mai sunt sanse, datele stocate pot fi sterse de la distanta, pentru a preveni accesul tertilor. Dispozitivele mobile sunt asadar protejate in mod optim.
Caracteristici ale G Data MobileSecurity 2:
- Protectie instanta pe perioada navigarii pe Internet
- Protectie impotriva aplicatiilor periculoase: Verifica autorizarile aplicatiilor si le clasifica
- Protectie impotriva programelor malware de Android: Protectie maxima prin update-uri primite in mod regulat. Fisierele si arhivele pot fi scanate manual.
- Filtru pentru SMS-uri si apeluri: Apelantii deranjanti si expeditorii de SMS-uri nedorite pot fi blocati usor, prin adaugarea contactelor pe blacklist.
- Protectie in cazul in care dispozitivul este pierdut sau furat: Daca smartphone-ul este pierdut, utilizatorul poate folosi G Data MobileSecurity 2 pentru a localiza dispozitivul folosind Google Maps sau il poate gasi prin intermediul unui semnal acustic. In plus, utilizatorul poate sterge toate datele de la distanta si poate bloca dispozitivul.
- Blocare in conditiile in care se incearca inlocuirea cartelei SIM: Este posibila prevenirea pornirii dispozitivului daca este folosita o alta cartela SIM. In plus, utilizatorul este anuntat de inlocuirea cartelei prin SMS.
- Protectie prin parola pentru aplicatii: Doar aplicatiile sigure pot fi accesate odata ce parola corecta a fost introdusa.
- Protectie a contactelor din agenda: Contactele din agenda, ca si istoricul apelurilor si mesajelor, sunt protejate prin parola.

Cerinte de sistem:
- Smartphone sau tableta PC cu OS Android, versiunea 2.0 sau mai mare
- Spatiu necesar: aprox. 3 MB


Resurse Web :

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories