Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


G Data a primit noi certificari in aprilie


Autorul: Costin Pecingina
Subiect: G Data
Adaugat la : April 19, 2011   Vizualizari : 1168
Rate Autor : Curent : 2.65 /5
Rate Articol : Curent : 2.59 /5Luna aprilie a adus pentru providerul german aprecieri din partea a trei prestigioase organisme de certificare si testare a solutiilor de securitate antivirus: Virus Bulletin, AV Comparatives si ICSA Labs. Rezultatele excelente obtinute in detectia virusilor, greu de egalat de multi dintre competitori, au facut ca G Data sa fie recomandata ca o solutie de inalta calitate, pe care utilizatorii, fie ca sunt companii sau utilizatori rezidentiali, se pot baza in lupta permanenta cu programele si codurile malware.

Virus Bulletin
In cadrul testului, G Data a obtinut cel mai bun rezultat la scanarea on-demand a Troienilor (99,52%) si al doilea rezultat la scanarea on-access (98,34%) la aceeasi categorie de virusi, lista alarmelor fals pozitive ramanand imaculata.
In review-ul realizat, John Hawes a notat: "A testa G Data este de fiecare data o placere datorita excelentului record de stabilitate si comportament adecvat, iar nivelul detectiei este cu adevarat impresionant. Producatorul acestui dual-engine a ales un mod de abordare care inlatura capacitatile scazute care insotesc adesea acest tip de produse." El a mai afirmat ca: "rata de detectie a fost excelenta si uniforma, iar cele cateva mici mostre scapate nu au afectat rezultatul si chiar si detectia proactiva + o saptamana din tabelul RAP (Reactive And Proactive scores) a fost acoperita excelent. Cu categoria virusilor Wild complet demolata si cu doar cateva alerte provocate de arhivele protejate de parole, G Data a castigat cu multa usurinta un nou premiu VB100." Mai mult, "recordul recent al providerului este cu adevarat solid: opt promovari si o singura ratare in ultimii doi ani, care ar putea foarte bine sa fie considerata ghinion, trei teste la care nu a participat."

AV Comparatives
G Data s-a evidentiat la testul de detectie al virusilor, unde a avut cel mai bun rezultat dintre toti participantii (99,8%) si a fost singura solutie care a obtinut o rata de detectie mai mare de 99% la toate cele 4 categorii de virusi: Worms, Backdoors/Bots, Trojans si Other malware / viruses (Rootkits, Exploits, etc.).

ICSA Labs
Testul "AntiVirus Desktop / Server Detection" organizat de laboratoarele recunoscute pe plan international pentru standardele sale ridicate, s-a desfasurat pe sisteme de operare Windows 7. Pentru a obtine mult ravnita certificare, solutiile de securitate trebuie sa descopere si sa neutralizeze virusii fara a declansa nicio alarma fals pozitiva.
G Data a indeplinit toate criteriile de testare ale procesului de certificare, iar testul a subliniat calitatea inalta a tehnologiilor sale antivirus.
"Programul nostru de certificare anti-malware ofera companiilor si utilizatorilor date si informatii valoroase care ii pot ajuta sa clasifice corect solutiile de securitate si pe producatorii acestora", a explicat Andrew Hayter, Anti-Malcode-Programm-Manager al ICSA Labs. "G Data demonstreaza prin obtinerea acestui tip de certificare ca poate oferi utilizatorilor solutii de calitate ridicata."Resurse Web :

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories