Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


G Data prezice tendintele malware din 2012


Autorul: Costin Pecingina
Subiect: G Data
Adaugat la : January 10, 2012   Vizualizari : 758
Rate Autor : Curent : 2.65 /5
Rate Articol : Curent : 2.66 /5G Data anunta care sunt previziunile infractiunilor cibernetice ce vor avea loc in anul 2012. Un numar total de peste 2.5 millioane de virusi noi, o crestere insemnata a programelor malware dedicate dispozitivelor mobile si atacuri asupra organizatiilor mari sunt asteptate, conformraportului companiei germane ce asigura securitatea pe Internet.

„Una dintre problemele care au iesit in evidenta in 2011 si care se va dezvolta in urmatoarele 12 luni este malware-ul pentru platforme mobile,” spune Eddy Willems, Security Evangelist la G Data. "Dispozitivele cu sisteme de operare Android vor fi tot mai mult in atentia infractorilor cibernetici care vor cauta in mod constant noi modalitati de a exploata vulnerabilitatile acestora. In 2011 s-a observat o crestere a atacurilor de inginerie sociala, unde utilizatorii au instalat apps-uri infectate pe dispozitivele lor. 2012 va fi anul Troienilor bancari deoarece multe persoane migreaza catre platformele mobile pentru a-si efectua operatiunile de online banking.”

G Data prezice deasemenea si o crestere a atacurilor asupra companiilor si organizatiilor. Aparitia viermelui DuQu in 2011 a aratat ca infractorii sunt interesati sa spioneze orice tip de companie si nu vizeaza doar companii high level asa cum au procedat la aparitia Stuxnet. DuQu poate fi folosit in diferite modalitati pentru a compromite date si a se infiltra intr-o retea prin atacuri specializate. Posibilitatile de a-l folosi pentru a sustrage date sau informatii esentiale sunt vaste – mesaje spam, spionaj, atacuri specializate targetate, atacuri de phishing sofisticate si altele.

Evenimentele majore ale anului, cum ar fi Jocurile Olimpice, Campionatul European de Fotbal sau alegerile prezidentiale din USA, vor oferi un mediu perfect infractorilor. „Ne asteptam la distribuirea de bilete online false, website-uri clonate, atacuri asupra site-urilor oficiale si nu numai,” mai spune Willems.

Puteti descarca raport integral „Trends 2012” de pe pagina web http://avsecurity.ro/images/stories/GData_Report_Trends2012_EN_02.pdf.


-###-


Resurse Web : G Data Report

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories