Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


GPS auto DYNAVIN


Autorul: Matei Ionut Bogdan
Subiect: S.C. DON 20 S.R.L.
Adaugat la : August 15, 2011   Vizualizari : 1321
Rate Autor : Curent : 2.54 /5
Rate Articol : Curent : 2.69 /5Odata cu avansarea tehnologiei in materie de GPS-uri auto, Dynavin vine in intampinarea clientilor sai cu sisteme de navigatie dedica in tandem cu noile tendinte care incorporeaza tehnologia de ultima generatie cu necesitatile pregnanate ale soferilor moderni.

Si ca sa vorbim in termeni tehnici vis-a-vis de sistemele de navigatie detaliem partea cea mai interesanta a acestora, astfel va mentionam ca printre acestea se regasesc Internet 3G, slot de card SD, ecran tip TOUCHSCREEN de 7'', HD, conector CAN BUS cu posibilitatea de a integra comenzile de pe volan,Radio Tunner AM/FM, BLUETOOTH A2DP, interfata IPOD cu controlul si selectarea piesei direct de pe ecran, port USB integrat, televizor digital extern de mare viteza cu Hight Definition, sistem IPAS.

Si pentru ca DYNAVIN este un mare producator care se straduieste sa aduca pe piata cele mai performante sisteme de navigatie tip GPS nu trebuia sa lipseasca de pe piata din Romania.

Astfel, magazinul online www.edotec.ro este cel care s-a gandit la necesitatile pietei si a facut un parteneriat exclusivist cu DYNAVIN reusind sa aduca pe piata de desfacere din Romania toate tipurile de sisteme de navigatie dedicata produse de DYNAVIN.

Odata cu aceasta exclusiva colaborare www.edotec.ro ofera nu numai clientilor sai ci si celor interesati de astfel de produse informatii pretioase privitoare la fiecare tip de sistem de navigatie comercializat, insotit de garantie si certificarile CE pe care acestea le detin.

Dar cel mai important punct atins de Compania EDOTEC este pragul minim al preturilor, in materie de astfel de dispozitive existente pe piata, pe care a reusit sa le atinga tocmai prin colaborarae fructuoasa pe care o au inca de la inceputurile companiei in piata on line.

Nu sunteti convinsi????
La doar un click distanta, pe www.edotec.ro veti descoperi ca tot ce ati citit aici nu este decat o poveste frumoasa.

Matei Ionut Bogdan
Sales manager
S.C. DON 20 S.R.L.
RO16189934
www.edotec.ro


Resurse Web : Gps

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories