Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Gala "Profesioniștii dreptului muncii" , București 1 noiembrie 2012


Autorul: Ionescu Irina
Subiect: Clubul de Drept social Costel Gilca
Adaugat la : July 24, 2012   Vizualizari : 544
Rate Autor : Curent : 2.68 /5
Rate Articol : Curent : 1.99 /5Partea I - Concursuri
I. Concurs de eseuri
Egida sub care se desfăşoară concursul anul acesta este "Dezvoltarea relaţiilor de muncă in Romania".
La concurs poate participa orice persoană, indiferent de domeniul de activitate sau de studii, concursul adresandu-se specialiştilor in drept, resurse umane, economie, psihologie, sociologie. Tema eseului este la alegerea liberă a participantului.
Scopul concursului este acela de a incuraja cercetarea in domeniul relaţiilor de muncă şi de a incuraja dezbaterile legate de teme majore de interes privind relaţiile de muncă.

II. Concurs pentru cele mai bune concluzii scrise depuse
Concursul se adresează tuturor avocaţilor şi consilierilor juridici şi vizează selectarea celor mai bune concluzii scrise care au fost depuse intr-un dosar vizand litigii de muncă.
Dorim să răsplătim public efortul pe care anual avocaţii şi consilierii juridici il depun in formularea celor mai bune concluzii scrise in vederea apărării intereselor clienţilor/angajatorilor lor.

III. Concurs pentru cea mai bună hotărare judecătorească
Anual, judecătorii specializaţi in dreptul muncii redactează mii de hotărari judecătoreşti, unele dintre acestea fiind de o incontestabilă valoare ştiinţifică. Din păcate, impactul lor asupra ştiinţei dreptului social este limitată şi nici munca acestora nu este recunoscută la adevărata valoare.
in vederea recunoaşterii meritului şi efortului depus de judecătorii specializaţi in dreptul muncii, Clubul de Drept Social - Costel Gilcă doreşte să acorde premiul pentru cea mai bună hotărare judecătorească.

IV. Concurs pentru cea mai bună lucrare a unui consilier juridic
Concursul se adresează tuturor consilierilor juridici şi vizează selectarea celor mai bune lucrări ale acestora in domeniul dreptului muncii.

V. Concurs pentru cel mai bun articol publicat de un jurnalist

in fiecare an se publică numeroase articole de drept social, rămase de multe ori neapreciate. Dăruirea jurnaliștilor din acest domeniu va fi răsplătită de Clubul de Drept Social - Costel Gilcă cu premiul pentru cel mai bun articol.
Participanţii vor trimite lucrările, in format Word sau PDF, la adresa de e-mail concurs@costelgilca.ro, pană la data de 1 octombrie 2012. Lucrările vor fi insoţite, in mod obligatoriu, de următoarele date: nume şi prenume; date de identificare (pentru a putea fi contactat in cazul nominalizării); secţiunea la care se participă.

Partea a II-a - Premii de recunoștiință

I. Premiul "Marco I. Barasch" pentru cel mai influent autor
Acesta este cel mai important premiu deoarece, pentru prima dată in Romania, se va recunoaşte, pe baza unor criterii ştiinţifice, care vor fi făcute public, cel mai influent autor de dreptul muncii.
Premiul va purta numele celui mai important autor de dreptul muncii - Marco I. Barasch, omul care a acoperit cea mai lunga perioadă publicistică, aproape 30 de ani, şi care a adus una dintre cele mai importante contribuţii la dezvoltarea dreptului muncii.
Premiul va fi acordat in funcție de criteriile ştiinţifice pe care Clubul de Drept Social - Costel Gilcă le-a elaborat - nu pe bază de inscriere.

II. Premiul "Sanda Ghimpu" pentru cel mai bun articol de drept social
Anual, se publică suficient de multe articole de drept social (probabil prea puţine in raport cu importanţa materiei) insă nu există niciun premiu pentru a recompensa şi recunoaşte cea mai importantă contribuţie a unui autor.
De aceea, Clubul de Drept Social - Costel Gilcă doreşte să recompenseze cel mai bun articol publicat in Romania.
Premiul va fi acordat celei mai bune lucrări publicate intr-o revistă de specialitate din Romania, fără a fi necesară inscrierea in această categorie, ci pe bază de nominalizare.III. Premiul pentru cea mai prodigioasă activitate
Există autori valoroşi prin scrierea lor dar şi autori valoroşi prin hărnicia de care dau dovadă. Dorim să recompensăm acei autori harnici care, in anul 2011/2012, au publicat cele mai multe materiale, atat in mediul online cat şi in format clasic, pe hartie.
Premiul va fi acordat autorului care a scris cele mai multe articole pe parcursul ultimului an de activitate.

IV. Premiul "George Plastara" pentru debut
Consecvenţi ideii de a incuraja cercetarea in domeniul dreptului social, apreciem ca fiind de maximă importanţă incurajarea autorilor care debutează fie cu un articol, fie cu carte.
Premiul poartă numele primului autor de dreptul muncii - George Plastara - care, in anul 1908, a scris prima carte de dreptul muncii: "incercări asupra regulamentărei muncei in Romania".
Premiul va fi acordat celui mai bun autor debutant, fie pe bază de inscriere, fie pe bază de nominalizare.

V. Premiul "D. R. Ioaniţescu" pentru cea mai bună lucrare de licenţă / masterat / doctorat
Premiul ce poartă numele profesorului Ioaniţescu, fost ministru al muncii, autorul mai multor tratate de dreptul muncii din perioada interbelică, vine să recunoască eforturile depuse la inceputul activităţii cat şi valoarea pe care o au unele scrieri obligatorii.
Se vor lua in considerare numai acele lucrări care au fost susţinute in cursul anului 2011 sau 2012.
Premiul va fi acordat celei mai bune lucrări de licență / masterat / doctorat, fie pe bază de inscriere, fie pe bază de nominalizare.

VI. Premiul "Grigore Trancu-Iaşi" pentru cel mai bun proiect legislativ
Premiul vizează atat recunoașterea efortului pe care iniţiatorul unui proiect legislativ il depune, cat şi incurajarea redactării unor proiecte legislative cat mai ample. Acesta va purta numele unuia dintre cei mai influenţi miniştri romani şi anume Grigore Trancu-Iaşi, cel care a infiinţat Ministerul Muncii şi care a iniţiat cele mai multe legi in domeniul dreptului social.
Nominalizarea va fi personală, fără a se indica partidul politic din care iniţiatorul/inițiatorii face/fac parte, pentru a evita orice politizare a acestui premiu.
Premiul va fi acordat prin nominalizare in urma analizării proiectelor legislative depuse in domeniul dreptului social in anul 2011/2012.
VII. Premiul pentru intreaga activitate
Există persoane care şi-au dedicat intreaga activitate dezvoltării dreptului muncii, iar acestor persoane trebuie să li se recunoască meritele şi trebuie să primească intreaga noastră apreciere.
De aceea, anul acesta, Clubul de Drept Social - Costel Gilcă va acorda premiul pentru intreaga activitate.


Juriul este alcatuit din membrii conducerii secțiilor Curții de Apel București, cum ar fi doamna Judecător Lucia Uță, Preşedinte Secţia a VII-a civilă şi pentru cauze privind conflictele de muncă şi asigurări sociale, dar și din avocați specializați in dreptul muncii : Doctor Honoris Causa Șerban Beligrădeanu, Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea Lucian Blaga Sibiu, Av.drd. Costel Gilcă, SCPA Gilcă și Vasiliu, Av.Șerban Paslaru, Țucă Zbarcea & Asociații SCA, dar și Sorin Paslaru, redactor șef, Ziarul Financiar.

Detalii suplimentare : www.costelgilca.ro
Director General - Irina Ionescu : 0771.155.338


Resurse Web : www.costelgilca.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories