Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Gales Electronic Service menajeaza sanatatea angajatilor


Autorul: Raluca Randici
Subiect: Gales Electronic Service
Adaugat la : August 1, 2012   Vizualizari : 467
Rate Autor : Curent : 2.63 /5
Rate Articol : Curent : 2.21 /5Aparatele de aer conditionat care nu sunt intretinute corespunzator reprezinta o sursa de pericol pentru sanatate. Persoanele care isi petrec activitatea in preajma aparatului de aer conditionat sunt predispuse la o serie de boli respiratorii cauzate de bacteriile care se instaleaza in filtre. In plus, din cauza condensului, pe unitatea aparatului de aer conditionat se depun ciuperci si chiar mucegai, factori ce pun in pericol sanatatea.

Gales Electronic Service menajeaza sanatatea angajatilor
Curatarea aparatului de aer conditionat este vitala pentru cei care isi desfasoara activitatea la birou si sunt expusi circa 8 ore pe zi la un astfel de aparat. In momentul in care unitatea este in functiune, daca nu bacteriile de pe filtru se imprastie in camera, alaturi de un miros urat.

Gales Electronic Service ofera solutia pentru o curatare si dezinfectare eficienta a aparatelor de aer conditionat.
Lider pe piata locala in ceea ce priveste mentenanta si service-ul, Gales Electronic Service ofera solutii optime pentru rezolvarea oricaror probleme ce vizeaza buna functionare a aparatelor de aer conditionat, la preturi excelente.

Echipa Gales Electronic Service foloseste substante speciale pentru curatarea unitatii aparatului de aer conditionat si a filtrelor. Astfel, cei care apeleaza la Gales Electronic Service au siguranta ca, pe de o parte, menajeaza sanatatea persoanelor care intra in contact cu aparatele de aer conditionat si, pe de alta parte, prelungesc durata de viata a aparatului.

Iata 7 motive pentru care clientii apeleaza la Gales Electronic Service:

1 Gales Electronic Service ofera servicii de consultanta pentru a gasi cele mai bune solutii de preventie sau tratare a problemelor aparatelor de aer conditionat.
2 Preturile practicate de Gales Electronic Service sunt competitive si, in cazul firmelor, pot fi negociate.
3 Daca aparatul de aer conditionat beneficiaza de mentenanta si inspectii tehnice periodice, lunare sau trimestriale, durata sa de viata a acestuia este extinsa cu circa 50%.
4 In plus, mentenanta corecta a aparatelor de aer conditionat duce la o scadere a facturii la electricitate cu 15 - 35%.
5 Service-ul regulat prin Gales Electronic Service asigura o functionare a aparatului de aer conditionat la capacitate maxima. Daca filtrul este acoperit cu praf, unitatea nu are cum sa functioneze perfect si are un consum ridicat de energie.
6 Gales Electronic Service dispune de aparatura profesionala, testare de ultima generatie si personal calificat, cu experienta.
7 Echipa Gales Electronic Service ofera garantie pentru serviciile efectuate.

Despre Gales Electronic Service

Gales Electronic Service ofera service complet, rapid, eficient si profesionist pentru orice model de aparat de aer conditionat, indiferent de marca sau provenienta: montaj, intretinere, igienizare, inspectii tehnice periodice, reparatii, demontari si mutari.
Bucurandu-se de prestigiu atat pe plan local cat si national si avand un portofoliu impresionant de clienti multumiti, Gales Electronic Service isi desfasoara activitatea atat in Craiova, cat si in judetele apropiate - Olt, Dolj, Mehedinti si Gorj.

S.C. Gales Electronic Service S.R.L.
str. Brazda lui Novac nr. 56, bl. A7, sc. 1, ap. 4 parter
Craiova, Romania
Tel: +40 (0)351.178-425
Tel/Fax: +40 (0)251.422-877
Mobil: +40 (0)784.585-475
Email: office@gales.ro
Web: www.gales.ro


Resurse Web : www.gales.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories