Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Ghidul practic pentru parinti


Autorul: ImagineTact Tact
Subiect: Imagine Tact - Cluj Napoca
Adaugat la : April 12, 2011   Vizualizari : 1146
Rate Autor : Curent : 2.63 /5
Rate Articol : Curent : 2.39 /5O traducere mult asteptata:
Ghidul practic pentru parinti: "Start Inteligent"

Din 8 aprilie, gasiti in librarii cartea "Start Inteligent, Cum poti transforma viata copilului tau prin exercitii si miscare, inca din prima luna de viata!", cartea care nu ar trebui sa lipseasca din casa fiecarui parinte. Ghidul este extrem de practic grupand miscarile recomandate fiecarei grupe de varsta. Abordarea este originala si arata modul in care exercitiile fizice contribuie la dezvoltarea copilului, inca de la nastere. Ea cuprinde imagini cu exercitii si cu descrierea lor, insa castigul cel mai mare al acestei carti este ca ii leaga pe parinti si mai mult de copii lor, facand ca timpul petrecut impreuna sa fie unul mult mai placut. Pentru a se dezvolta, copiii au nevoie sa faca exercitii fizice care le dezvolta atat corpurile cat si mintea. Tot mai multe studii arata ca primii 5 ani din viata sunt cruciali pentru starea de sanatate de mai tarziu. "Start Inteligent" contine o serie de exercitii pe care orice parinte ar trebui sa le faca pentru a asigura dezvoltarea copiilor in prima parte a vietii lor.

Autoarea, Margaret Sasse este o autoritate internationala in literatura specializata in dezvoltarea copilului, a scris nenumarate carti si este fondatoarea si directoarea fundatiei Toddler Kindy GymbaROO care are 85 de centre in Australia si inca 15 in restul lumii. In fiecare saptamana, peste 10.000 de copii, impreuna cu parintii lor, viziteaza centrele GymbaROO si KindyROO. Avand la baza sfaturi si informatii stiintifice bazate pe cercetari, fundatia are un mare succes in toata lumea. Observand increderea si interesul oamenilor pentru acest program, Margaret Sasse a scris ghidul practic "Smart start". De asemenea, traducatoarea cartii, Ana Petcu este si ea medic si parinte. Incantata de stilul cartii, sfaturile utile si aplicabilitatea ei, s-a hotarat ca impreuna cu editura TACT sa o ofere si publicului roman. Cartea s-a tradus in mai multe limbi, versiunea in romana fiind tradusa "Start inteligent". Intr-o prezentare grafica prietenoasa si intuitiva, cartea contine sfaturi, exercitii si imagini descriptive, in 160 de pagini, la un pret de 42 lei. Ghidul poate fi achizitionat de pe site-ul editurii http://www.imaginetact.ro/mosmondrila.html sau din librariile Librarium si Carturesti, din toata tara.

"Copiii au nevoie de exercitii, nu doar pentru dezvoltarea lor fizica ci, in egala masura, si pentru cea a creierului. Primii 5 ani din viata unui copil sunt vazuti acum ca fiind cruciali pentru starea de sanatate si de bine de mai tarziu. Start Inteligent e un ghid practic al parintilor care vor sa stie cum sa le ofere copiilor cel mai bun inceput in viata, cu sfaturi despre cum sa ramana cu picioarele pe pamant, dieta si exercitii.Cartea pe care o tii in mana iti va fi alaturi in toata perioada care urmeaza.", Margaret Sasse.

Editura TACT are sediul in Cluj-Napoca si este orientata spre traducerea in limba romana a unor autori pe cat de importanti, pe atat de putin frecventati. Mosmondrila, noua colectie a editurii, aduce cititorului roman carti-unelte, carti care sa ajute la dezvoltarea atat psihica cat si fizica a copiilor si sa fie un real sprijin in formarea unor relatii cat mai apropiate si mai naturale intre copil si parinte.

Prezentarea cartii, informatii si detalii se gasesc pe blog: http://carti-pentru-parinti-si-copii.blogspot.com/ si pe facebook la "Start inteligent".

Va stam la dispozitie cu mai multe informatii si cu poze din carte.

Adina Pasca

0726-18341

adina@imaginetact.ro

Editura TACT

http://www.imaginetact.ro/mosmondrila.html

Str. Patriciu Barbu, Nr.13

Cluj-Napoca
Tel./Fax: 0264-450129
Mobil: 0726181338


Resurse Web : Editura Tact

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories