Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


GstarCAD gratuit pentru iPad-ul de la Apple


Autorul: NACU Vasile
Subiect: IOAN Co. SRL
Adaugat la : September 18, 2011   Vizualizari : 901
Rate Autor : Curent : 2.59 /5
Rate Articol : Curent : 2.37 /5Oriunde si oricand, GstarCAD MC aduce confort la locul de muncă pentru utilizatorii CAD

GstarCAD MC pentru iPad, finalizat cu functii pentru vizualizarea, crearea, adnotarea si editarea desenelor este disponibil din septembrie 2011. Acum, utilizatorii CAD pot sa-si foloseasca, pe populara tableta Apple, priceperea si abilitatile pe santierele de constructii, in halele de productie si în alte locatii in care PC-urile desktop si laptopurile sunt mai greu de utilizat.
GstarCAD MC lucreaza cu fisiere OCF, care pot fi transformate din fisierele DWG si DXF rapid folosind GstarCAD pentru Windows care se ruleaza pe calculatoare desktop sau laptop. Formatul OCF a fost optimizat pentru a afisa desene CAD corect si rapid pe iPad, precum si pentru a se asigura că fonturile nu lipsesc. Fisierele OCF sunt convenabil transferate de la PC-uri la iPad-uri prin software-ul Apple iTunes.
GstarCAD MC oferă multe functii utile pentru editarea desenelor, crearea unora noi si salvarea acestora sub nume diferite. In această prima versiune GstarCAD MC include functii de desenare pentru crearea si editarea de linii, clouds (nori), dreptunghiuri, cercuri, arce si alte obiecte. Editarea poate fi realizată prin stergere, copiere, mutare si alte actiuni. Functii auxiliare ofera mecanisme de anulare si refacere (undo si redo), crearea de machete si multe altele. Per total, aceste capacităti utile fac din GstarCAD MC software-ul cel mai convenabil disponibil astazi pentru desenul pe mobil.
Software-ul este disponibil acum fără costuri la magazinul Apple iTunes la adresa itunes.apple.com/ca/app/gstarcad-mc/id456933691.
Pentru a converti desenele între formatele DWG si OCF este necesară cea mai recenta versiune a GstarCAD pentru Windows. Cea mai noua versiune GstarCAD (GstarCAD 2011 cu facilitati iPad) si ghidul de utilizare pot fi descărcate gratuit de pe website-ul www.gstarcad.ro . Ghidul poate fi descarcat din pagina http://www.gstarcad.ro/one.htm?doc_id=153&id_cat=12

Despre GstarCAD
GstarCAD este un software de proiectare asistată de calculator rapid, puternic si compatibil DWG pentru industriile care implică arhitectura si ingineria in constructii, mecanică, fabricatie, inginerie electrică, constructii civile, GIS, topografie si cartografie. Platforma software CAD 2D/3D de talie mondială este bazata pe tehnologia IntelliCAD.
Functiile puternice ale GstarCAD impreuna cu platforma de programare compatibila DWG face ca inspiratia de proiectare sa devina rapid realitate prin viteza sa ridicată, eficienta costurilor si usurinta in utilizare.


Resurse Web : CAD pentru iPad

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories