Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


GstarCAD o noua versiune, update-ul de toamna


Autorul: NACU Vasile
Subiect: IOAN Co. SRL
Adaugat la : September 27, 2011   Vizualizari : 687
Rate Autor : Curent : 2.58 /5
Rate Articol : Curent : 2.43 /5Din septembrie 2011 GstarCAD este mai puternic ca oricand. Au fost imbunatatite substantial functiile 3D, in special cele care se refera la operatiile de ascundere (Hide) si umbrire (Shade).
Noua versiune a GstarCAD include convertorul pentru formatul OCF (folosit in lucrul cu tabletele de la Apple) care deschide o noua cale in lumea proiectantilor CAD schimband modul de abordare al proiectarii dupa conceptul "proiectare la purtator" in care dispozitivele mobile devin instrumente de lucru profesionale, inclusiv pentru proiectantii din arhitectura si ingineria in constructii, mecanic„, fabricatie, inginerie electric„, constructii civile, GIS, topografie si cartografie.

La GstarCAD 2011, versiunea 20110919 din 19 septembrie 2011, meniul este mai prietenos si personalizabil si au fost inlaturate o serie de bug-uri (cca. 166) care s-au manifestat in trecut creand unele neplaceri utilizatorilor.
Platforma GstarCAD 2011i vine cu noi functii si imbunatatiri.
Iata cateva lucruri care pot fi facute cu noua versiune GstarCAD 2011i (20110919) din septembrie:
- Poti crea un obiect text multi-linie cu un camp personalizat care include o expresie tip Diesel, informatii de tiparire, informatii despre document, ora si data, hyperlink-uri etc.
- Comanda OVERKILL iti permite sa stergi sau sa imbini linii suprapuse, arce si blocuri ori sa elimini rapid obiecte inutile.
- Imbunatatirea managerului de proprietati ale straturilor de desenare (Layer Properties Manager) ofera o interfata mai concentrata, care poate afisa structura straturilor si a filtrelor unui desen. Cu acesta, poti adauga, sterge sau redenumi un strat folosind mai intens aspectul vizual.
- Cu noul editor instant de texte pe o singura linie ai posibilitatea sa editezi un desen mai precis si cu accent pe aspectul vizual. Ceea ce vezi este ceea ce primesti (WYSIWYG - What you see is what you get). Cand misti cursorul mouse-ului pe o entitate de desen, entitatea este evidentiata pentru a te ajuta sa selectezi rapid si precis obiectul dorit.
- Sa lucrezi mai eficient cu o functie nou-adaugata prin tragerea in mod direct o comenzii din panoul cu lista de comenzi ("Command List") in paleta de instrumente (Tool Pallets) si sa creezi un instrument de comanda prin intermediul editorului de personalizare a interfetei cu utilizatorul, "Customize You Interface" (CUI - Customizable User Interface).
Versiunile GstarCAD 2011i Professional, Standard sau Academic pot fi descarcate gratuit si fara preluare de informatii personale de pe site-ul www.gstarcad.ro, sectiunea Download.


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories