Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Despre HALLOWEEN


Autorul: sc vila alex srl vila alex
Subiect: DETOATESHOP.RO VA UREAZA DE HALLOWEEN "O NOAPTE INFRICOSATOARE"
Adaugat la : October 27, 2012   Vizualizari : 499
Rate Autor : Curent : 2.71 /5
Rate Articol : Curent : 2.32 /5HALLOWEEN - Sarbatoare importat de romani, cu radacini celtice.
Celtii, populatii indo-europene care vorbeau aceiasi limba–kentum, atestati istoric in sec. VI – V i.e.n, ocupau teritorii vaste in Europa central-estica si extrem apuseana.
Dupa strangerea recoltelor,la sfarsitul verii(in jurul datei de 31 octombrie) pentru a indeparta duhurile rele si a imbuna zeii pe care ii venerau, celti organizau ritualuri, care constau in aprinderea unor focuri, sacrificarea unor animale si oferirea de ofrande. Aprinderea acestor focuri se facea dupa stingerea tuturor focurilor din locuinte si era apanajul druizilor- preoti celti, dar la ritual participau toti membri comunitatii,care treceau prin foc pentru purificare.
La terminarea ritualurilor, participanti lua taciuni din focul sacru si aprindeau focul in locuintele proprii - considerand ca noul foc ii fereste de spiritele intunecate. Taciuni erau transportati-cu mult zgomot-in recipienti ciopliti cu chipuri hidoase pentru a speria spiritele rele.
In jurul anului 835, odata cu raspandirea religiei crestine Biserica Romano-Catolica a decis ca ziua de 1 noiembrie sa fie zi de sarbatoare crestina, zi care celebreaza toti sfintii - Sarbatoarea Tuturor Sfintilor - sau Hallowmas.
In timp sarbatoare a suferit diverse alte influente si modificari, fiindu-i alaturata si legenda felinarului lui Jack.
Legenda felinarului lui Jack ne spune ca acesta era un betiv hatru care la convins pe diavol sa se urce intr-un copac. Jack a cioplit o cruce pe copac iar diavolul nu a putut cobori, pana cand nu ia promis ca il va lasa in pace toata viata. Dupa moarte lui Jack, datorita comportamentului nu a fost primit in Rai, dar nici in Iad - diavolul fiind suparat pe Jack. Astfel, a fost lasat sa umble in intuneric, diavolul dandu-i un taciune asezat intr-un nap cioplit, pentru a vedea drumul.
In sec. XIX - prin intermediul imigrantilor irlandezi, acesta sarbatoare traverseaza oceanul si ajunge in America, iar napul–fiind greu de cioplit, a fost inlocuit cu dovleacul.


Resurse Web : www.detoateshop.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories