Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


HELENE SEGARA IN DUET CU VLAD MIRITA 21 OCTOMBRIE 2011 SALA PALATULUI


Autorul: Admin
Adaugat la : October 1, 2011   Vizualizari : 529
Rate Autor : Curent : 2.59 /5
Rate Articol : Curent : 2.29 /5Hélène Ségara, una din cele mai frumoase voci al muzicii franceze, susţine în premieră un concert la Sala Palatului, pe 21 Octombrie 2011, orele 20.00. Concertul este organizat în cadrul Festivalului Muzicii Franceze la Bucureşti şi face parte din turneul de promovare al noului ei album, lansat în Aprilie 2011 şi intitulat „Parmi la Foule”.
Vlad Miriţă, şarmantul tenor român, considerat de mulţi Andrea Bocelli al României este invitatul special al serii de 21 octombrie, la Sala Palatului. Publicul din Romania are ocazia sa ii asculte pe Hélène Ségara şi Vlad Miriţă interpretând în duet, în premieră live în România, hiperhitul „Vivo per lei”. Vlad Miriţă este bine cunoscut de publicul românesc mai ales pentru duetul cu celebra soprană Angela Gheorghiu şi pentru interpretarea magistrală a melodiei „Time to say goodby”, un alt hit al tenorului Andrea Bocelli.
Aleasă artista anului în Franţa, în 2001, Hélène Ségara este cunoscută românilor pentru sensibilitatea cu care interpretează versiunea franco-italiană a celebrei melodii „Vivo per lei”, în duet cu Andrea Bocelli. Într-un interviu acordat pentru fanii din România, Hélène Ségara consideră duetul cu Andrea Bocelli, alături de cele cu Laura Pausini şi Bruno Pelletier, precum şi rolul din musical –ul „Notre Dame de Paris” ca fiind cele mai frumoase momente ale carierei sale. De altfel, hiperhitul „Vivo per lei” a dat titlul unui album, care i-a adus divei franceze vânzări de peste un milion de exemplare. De-a lungul timpului, Hélène Ségara s-a impus cu vocea sa puternică şi catifelată pe cele mai mari scene din Franţa, Belgia, Rusia, Ucraina, Maroc, Liban, Elveţia şi Canada. Prin timbrul deosebit al vocii, sensibilitatea, eleganţa, fineţea şi umanitatea ei, Hélène Ségara, a reuşit mereu să creeze o legătură unică cu publicul său.
Pregătiţi-vă pentru marea întâlnire cu una dintre cele mai seducătoare artiste a lumii şi cu un duet de excepţie, în premieră, la Sala Palatului!
Biletele pentru acest concert au fost puse în vânzare la casa de bilete a Sălii Palatului, Magazinul Unirea (intrarea de lângă McDonald’s), pe www.biletoo.ro, la Librăriile Adevărul din Bucureşti şi din toată ţara, Librăria Eminescu, Magazinul Victoria – Midola Music, Magazinul Muzica, Palatul Naţional al Copiilor şi la staţia de metrou Unirii 1.
Preţurile biletelor sunt următoarele: Categoria VIP – 350 RON; Categoria I – 250 RON; Categoria II – 200 RON; Categoria III – 150 RON; Categoria IV – 90 RON.
DATE CONTACT: 021.335.34.80 / 81 /82


Resurse Web :

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories