Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Hainutele "sanatoase", secretul unui copil sanatos si fericit! Fibrele naturale reduc iritatiile !


Autorul: Serban Magda
Subiect: Napati
Adaugat la : August 17, 2012   Vizualizari : 517
Rate Autor : Curent : 2.65 /5
Rate Articol : Curent : 2.17 /5Analizele repetate, alimentatia corespunzatoare a mamei si optarea pentru tot felul de suplimente nutritive in timpul sarcinii reprezinta doar un prim pas pe care viitorii parinti trebuie sa il faca astfel incat sa se asigure ca vor avea un copil sanatos si vesel.

Alegerea corecta a alimentatiei acestuia si chiar a hainutelor pe care micutul urmeaza sa le poarte reprezinta doua decizii importante pe care parintii trebuie sa le ia atunci cand vine vorba despre buna dezvoltare a copilului.

Stiati ca:
Pielea bebelusului este de cinci ori mai subtire si mai sensibila decat cea a unui adult, motiv pentru care bebelusii dezvolta in primele luni de viata tot felul de iritatii?

Tocmai de aceea este important sa cunoastem notiunea de "hainute sanatoase" pentru copilul nostru!

Ce este o "hainuta sanatoasa"?

"O hainuta sanatoasa este una confectionata din materiale 100% organice, fara pesticide. Hainutele sanatoase respecta cele mai inalte standarde etice de productie, asigurand o protectie delicata pentru pielea sensibila si subtire a copilului", a explicat Ileana Glodeanu, managerul brandului de produse bio Napati.

De ce trebuie sa alegem hainute din fibre organice?

- Un tricou obisnuit, pe care il gasim in magazinele clasice pentru copii este compus numai in proportie de 70% din bumbac, iar restul de 30% din pesticide!
- Una din patru perechi de incaltaminte pentru copii contine crom!

Napati, magazin bio pentru copii sanatosi!

Părinții care doresc să ofere hăinuțe sănătoase și de calitate, mancărică bio și ingrijire naturală copiilor sunt invitați să apeleze cu incredere la Napati, magazinul cu produse organice pentru copii: hainute, incaltaminte, produse de ingrijire, mancarica bio si jucarii eco-friendly.

Produse certificate organic GOTS (Global Organic Textile Standard), hăinuțele oferite de Napati sunt create din cele mai plăcute și delicate materiale, iar mancarea bio provine de la producători care au scris istorie in domeniul hranei ecologice, punand la dispoziție produse delicioase obținute din surse ecologice autentice: afine rosii uscate, acadele bio cu lapte si caramel, biscuiti din grau integral, lapte si ciocolata etc.

Hainute bio cu reduceri de vara!

Pe cei care vor să se bucure acum de beneficiile unui stil de viață bio, ii invităm pe www.napati.ro, unde colecția de hăinuțe de vară are reduceri de pană la 55%. Napati iși dorește ca un număr cat mai mare de copii să se bucure de calitatea textilelor organice, astfel că pană pe 24 septembrie toate hăinuțele de vară au prețuri speciale. Atat de speciale incat o Fustă cu floricele costă 62 RON față de 123 RON, iar Tricoul pentru zile fericite din bumbac 100% organic este acum la 50 RON de la 94 RON.


Resurse Web : www.napati.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories