Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Horia Stoicanu lansează "Cireşe amare"


Autorul: deac alina
Subiect: club One
Adaugat la : October 19, 2011   Vizualizari : 616
Rate Autor : Curent : 2.05 /5
Rate Articol : Curent : 1.97 /5Pe data de 29 octombrie 2011, de la orele 18:00, la Clubul One din Bucureşti, va avea loc concertul de lansare a albumului iCireşe amare" semnat de Horia Stoicanu.

"Cireşe amare" este primul album personal al lui Horia Stoicanu, autorul unor adevărate hituri din repertoriul lui Mircea Vintilă şi al trupei Pasărea Colibri.

Materialul, produs de EL-RA Consult, a fost inregistrat in luna noiembrie a anului 2010 in studioul Mircea Rusu Band. La realizarea acestuia şi-au mai adus contribuţia: Florian Rusu (orchestraţii, claviaturi, sound engeneering, backing vocal); Mircea Rusu (backing vocal); Ştefan Orfescu (chitară solo, ritm, backing vocal); Paul Arva (chitară armonie), Miss Ellie, Simona, Paula, Gabi (backing vocals) şi Gabriel Alexandru (vocea copilului de la finalul piesei "Adio" ). Masterizarea s-a efectuat la iGrant Studio" şi i se datorează maestrului de sunet Iulian Udrea (ex Hara, şef. sunet RealitateaTV). Producătorul discului este EL.RA C , iar coperta este realizată de Cristian Scarlat.

Albumul conţine 12 cantece compuse in mai multe perioade de creaţie ale autorului şi neimprimate pană acum pe vreun material discografic. De la una dintre primele producţii folk autohtone ("Balada pentru Nicuţă si Tăligă", care a făcut succes in epocă sub titlul iBalada contabilului sef") pană la piese scrise in anul 2010, albumul oferă publicului o parte dintre cele mai bune creaţii marca Horia Stoicanu, unele cunoscute din concerte, altele complet noi.

Ca intotdeauna, Horia Stoicanu este cel care semnează atat textul cat şi partitura pieselor interpretate pe acest material. Cunoscătorii vor observa şi aici excelenta simbioză muzică-vorbe specifică autorului, precum şi felul natural de ia povesti" intamplări, de a crea mici scenarii cu ajutorul notelor şi versurilor.

Textele, generoase din punct de vedere lingvistic şi imagistic, sunt totodată accesibile şi veridice. Iar muzica, pe langă consistenţă şi complexitate, are şi darul de a creea impresia de familiar şi de a rămane intipărită in mintea ascultătorului.

Orchestraţia originală conturează fidel starea fiecărei piese şi stările ce se succed in chiar interiorul unei cantec. Iar interpretarea expresivă vine in completarea celorlalte calităţi ale albumului.

O adevărată incununare a tuturor calităţilor artistului, "Cireşe amare" este un material consistent, cu piese ce au toate şansele să urmeze calea celorlalte hituri marca Horia Stoicanu ( "Dragostea e o salată", "Madama de pică", "La Primărie", "Barca", "Pe Corso" ş.a).

iParticular, muzica şi vindecarea se intalnesc undeva. Fără asta şi din asemenea perspectivă, arta sunetelor ar rămane un exerciţiu descurajant, simplu prilej de baţaială şi smiorcăială, ori pretext pentru pompoase speculaţii. A aduce in preajmă un zambet tonifiant, un strop de alinare, de speranţă şi curaj, in lipsa studiului medical pe materia moartă şi mai ales in absenţa harului divin, inseamnă să te anagajezi umil pe calea şamanului, cu mijloacele de care dispui. Prezentul album ilustrează inceputul drumului meu, iar tot ce a fost inainte nu mai contează." (Horia Stoicanu) .


Resurse Web :

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories