Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


I explore a calatori a sti


Autorul: stefan CORINA
Subiect: I explore, agentie de turism, iexplore.ro
Adaugat la : August 3, 2012   Vizualizari : 520
Rate Autor : Curent : 2.44 /5
Rate Articol : Curent : 2.04 /5I explore este agentie turoperatoare, care prin destinatiile proprii in Romania doreste sa repozitioneze tara noastra pe harta sufletului romanilor si a intregii lumi.

Agentia I explore se adreseaza in Romania inclusiv segmentului corporate, caruia doreste sa ii aduca un plus valoare prin servicii integrate si eficiente de rezervari sau de organizarea deplasarilor, evenimentelor sau participarii dvs in alte orase decat cele inc are va desfasurati activitatea in mod curent. In acelasi timp, tot pentru segmentul companiilor ocupate, am modelat pachete speciale pe care pot crea armonie in organizatie. Chiar este inovativa ideea!
I explore - agentie de turism pentru Romania
In acelasi timp agentia I explore va poate oferi destinatii in intreaga lume. Va aducem un sejur relaxant in insoritele Grecia sau Spania, puteti avea o vacanta accesibila in Bulgaria, un circuit cultural in Europa sau o experienta de sufle in destinatii exotice recum in China, India sau Tibet. Daca va pllictisiti in weekend, va invatam cum se spune "Buna dimineata" in spaniola, germana, italiana, sau orice alta limba europeana doriti trimitandu-va intr-un city break in Barcelona, Roma, Milano, Berlin, Viena sau in orice alt oras european ati gandi.
Pe de alta parte, agentia I explore are circuite culturale si de explorarea Romaniei, precum si sejururi de relaxare in zone absolut mirifice in Transilvania, ale Oltenia de sub munte, Tara Fagarasului sau circuite in intreaga Romanie. De fapt, pentru o mostra de Romania asa cum o vedem noi si care sunt destinatiile noastre, ne puteti urmari pe www.facebook.com/iexplore.ro.

Circuitele noastre spirituale sunt fie mai mult decat simple pelerinaje, sunt calatorii care nu se adreseaza numai ortodoxismului, ci sufletului. Suntem deschisi sa iti aducem vacanta pe care o vrei, sa facem turul, circuitul sau calatoria pe care o vrei. Cere si ti se va da!

I explore
SC Unexplored Holiday SRL
Tel : 0213453653

facebook.com/iexplore.ro
office@iexplore.ro
www.iexplore.ro
Resurse Web : www.iexplore.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories