Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Incursiune in lumea Airsoftului


Autorul: Dominte Laura
Subiect: EchipamentMilitar.ro
Adaugat la : April 28, 2011   Vizualizari : 1076
Rate Autor : Curent : 2.62 /5
Rate Articol : Curent : 2.37 /5Va invitam sa va bucurati de lumea Airsoftului, sportul cel mai in voga si mai „eco” al Europei, prin cunoasterea si achizitionarea unor replici de top in domeniu la super pret care cu siguranta vor atrage invidia colegilor din echipa dvs. si mai ales a oponentilor.
Prima oferta disponibila pentru clientii nostrii este Replica Airsoft Cybergun (Cyma) Thompson M1928 Chicago Drum, la pretul de 799.00 RON (TVA inclus).
Acest model de pistol-mitraliera cu propulsie electrica si cu mod de tragere semi-automat si automat, cu o versiune de gearbox de tip v6,are o capacitate a încarcatorului de 380 de bile, iar tipul încarcatorului poarte emblema Hicapa confectionat din metal, aceasta fiind un produs performant care iti va deschide cu siguranta apetenta pentru airsoft .
Durata de viata declarata contorizata in numarul de bile este 15000, cu o viteza de propulsie de 115 m/s masurata cu bile de 0,20g.
Greutatea bilelor recomandata pentru acest model sunt cele de 0,20-0,25g, acestea le puteti achizitiona din magazinul nostru on line sau direct din showroom.

La achizitionarea acesteia primiti impreuna cu replica: baterie, încarcator, încarcator baterie, curea gratis pentru acesta, precum si bile de test .
Cea de-a doua oferta este Replica Airsoft Cybergun (Cyma) M14 SOCOM, la pretul de 899.00 RON (TVA inclus)

Acest model de pistol-mitraliera marca Cybergun cu propulsie electrica si cu mod de tragere semi-automat si automat, cu o versiune de gearbox de tip v7, cu hopup ajustabil si detalii de metal. , fiind special conceput pentru oferi o precizie cat mai exacta.
Capacitatea încarcatorului fiind de 440 de bile, iar tipul încarcatorului este Hicapa din metal, cu o viteza de propulsie de 110 m/s masurata cu bile de 0,20g, este o replica eficienta in joculn de teren.
Greutatea bilelor recomandata pentru acest model sunt cele de 0,20-0,25g.
La achizitionarea acestei replici primiti impreuna cu aceasta: baterie, încarcator, încarcator baterie, curea gratis pentru acesta ,precum si bile de test .
Replicile prezentate sunt disponibile in showroomul EchipamentMilitar si pot fi achizitionate de pe site-ul www.EchipamentMilitar.ro
EchipamentMilitar.ro va propune aceste modele de replici de Airsoft pentru a va deschide orizonturile privind acest sport de anvergura care va va face cu siguranta sa simtiti placerea jocului de nivel superior si care implicit va va imbunatati conditia fizica si va va urca nivelul adrenalinei la maxim ori de cate ori il veti practica.
In vederea asigurarii acestor conditii noi lansam o noua oferta de inchirieri: replica si ochelarii de protectie, plus un încarcator de 300 de bile, toate acestea pentru numai 50 RONI, mai mult decat atat puteti participa la eveturile organizate de catre EchipamentMilitar in fiecare duminica.

Pentru orice informatii suplimentare despre produsele si serviciile noastre care cuprind o gama mult mai larga decat cele prezentate, de aceea nu ezitati sa ne vizitati:
Site: www.EchipamentMilitar.ro
Tel.: 075AIRSOFT (0752.477.638)
021-242 00 29
e-mail: office@echipamentmilitar.ro
blog :www.echipamentmilitar.ro/blog/


Resurse Web : Echipament Militar

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories