Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


IQBox - un concept store creat pentru client


Autorul: Necula Monica
Subiect: IQBox
Adaugat la : August 20, 2012   Vizualizari : 550
Rate Autor : Curent : 2.36 /5
Rate Articol : Curent : 2.21 /5Magazinul, detinut de Cosmos Mobile - distribuitorul GSM al operatorului telecom COSMOTE, a parcurs un proces de rebranding ce i-a modificat atat decorul, cat si structura.
Spatiul de expunere a fost reorganizat pentru a raspunde cat mai bine nevoilor clientilor sai, imbinand utilul cu placutul.
Cu o suprafata de aproximativ 50 de metri patrati, magazinul permite accesul facil in interior datorita celor 2 intrari.
Panourile tematice (telefoane, accesorii pentru telefoane, gadgeturi utile ori haioase) ajuta clientii sa identifice cu usurinta produsele de care au nevoie, dar si sa compare optiuni. Pentru o eficienta sporita, biroul pentru incheierea sau reinnnoirea abonamentelor si caseria au fost amplasate astfel incat sa fie usor accesibile, indiferent de intrarea folosita.
De asemenea, cei care vor trece pragul noului concept store vor beneficia de consultanta individuala. In acest sens a fost amenajat un birou special la care acestia pot discuta pe indelete cu unul dintre angajatii magazinului pentru a decide care este cel mai potrivit gadget sau cel mai avantajos abonament.
In amenajarea magazinului a fost folosita cu predilectie sticla, in combinatie cu lemn. Acestea au contribuit la crearea unei atmosfere deopotriva moderna, deschisa si dinamica, menita sa incurajeze interactiunea clientilor cu reprezentantii IQBox. Designul original si inovativ este completat de pata de culoare adusa de corpurile de iluminat mov, culoarea brandului IQ Box, suspendate de tavanul incaperii.
"Scopul acestui rebranding este sa cream un spatiu original si optimist pentru clientii nostri, o lume dedicata inovatiei si designului, un loc in care solutiile "out of the box" sunt in elementul lor. De asemenea, intrucat pretuim relatiile indelungate, bazate pe incredere si respect, ne angajam sa oferim clientilor nostri in permanenta informatii corecte si complete", a declarat Lefteris Koklas, Executive Manager Cosmos Mobile, compania ce detine brandul IQBox.
Cosmos Mobile este partener principal al operatorului de telecom COSMOTE. Cu o experienta considerabila pe piata de telecomunicatii din Grecia si o prezenta de peste 7 ani in Romania, conducerea Cosmos Mobile a implementat cu succes strategii inovative, adaptate pietei romanesti.
Investitiile permanente in dezvoltarea unei oferte de produse telecom personalizate si variate au transformat compania in distribuitorul de produse prepaid cu cea mai rapida crestere de pe piata nationala.
Recent, Cosmos Mobile si-a extins serviciile si in online, lansand shop-ul virtual de telefoane si accesorii www.iqbox.ro. Vizitatorii acestuia vor avea posibilitatea de a analiza si compara produsele, dar si de a se mentine la curent cu noutatile si promotiile prin abonare la newsletter.


Resurse Web : IQBox.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories