Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Despre iluminatul cu lampi solare


Autorul: chican cristian
Subiect: Starwood Industrial Group
Adaugat la : March 3, 2011   Vizualizari : 1370
Rate Autor : Curent : 2.73 /5
Rate Articol : Curent : 2.60 /5Energia solara, alaturi de cea eoliana poate fi produsa astazi individual. Produderea acesteia va implica adesea doar costurile instalarii de echipamente specifice. Energia solara este regenerabila si nepoluanta. Folosirea in general a acestor surse poate oferi o mai mare independenta consumatorului fata de furnizorii de energie conventionala.

Cresterea continua a pretului la energia electrica sau termica poate fi un bun prilej de reorientare catre aceste surse de energie verde. Resursele conventionale au un caracter limitat, fapt ce determina aceste evolutii pozitive ale preturilor.

Majorarea facturilor la energie descurajeaza atat consumatorul casnic cat si pe cel industrial. Este evident faptul ca aceasta scumpire continua a energiei electrice sau a carburantilor determina in general cresteri ale preturilor produselor. Odata cu aceste cresteri de preturi poate fi posibila o scadere a consumului in randul populatiei.

Toate acestea pot genera la un moment dat o scadere a productiei in anumite sectoare de activitate afectand negativ rata de rentabilitate a companiilor. Odata cu scaderea volumului de munca angajatorii pot fi tentati sa reduca numarul de locuri de munca, contribuind astfel la cresterea somajului.

Consecintele scumpirilor energiei electrice sau a carburantilor nu pot fi decat unele negative propice dezvoltarii unor situatii conflictuale. In acest context energia verde va juca un rol din ce in ce mai important. Poate oferi o solutie de mentinere a nivelurilor preturilor sau chiar a scaderii acestora, contribuind totodata la mentinerea unui mediu nepoluat. Acest fapt se dovedeste a fi posibil datorita costurilor scazute de obtinere a acesteia si bineinteles a caracterului sau nelimitat.
/>
Astfel pot fi satisfacute cu succes nevoile de productie si de consum ale societatii dar si de pastrare a unui mediu inconjurator curat. Latura industriala si cea ecologica aflate dintotdeauna in conflict vor putea coexista in armonie. Satisfacerea pe deplin a necesarului de consum dar si de conservare a mediului poate fi posibila folosind energia verde.

Energia solara, eoliana sau cea produsa de valuri reprezinta o reala alternativa la energia traditionala. Energia verde devine din ce in ce mai profitabila in contextul de astazi. Costurile ce presupun instalarea anumitor echipamente destinate furnizarii de astfel de energii, pot fi de multe ori reduse comparativ avantajelor ulterioare.

Timpul afectat amortizarii unor astfel de investitii este pe zi ce trece mai redus datorita evolutiei stiintei. Avantul tehnologic binecunoscut de societatea noastra de astazi, a facut posibil producerea cu costuri din ce in ce mai mici a acestor echipamente. In acelasi timp variate corpuri de iluminat public sau de gradina, sisteme de incalzire a casei sau a piscinei de exemplu au putut fi adaptate acestor tehnologii.

Se anticipeaza ca energia verde reprezinta energia unui viitor nu foarte indepartat. Atata vreme cat poate fi utilizata in diverse domenii de activitate, nu este poluanta, este regenerabila si nu necesita costuri ridicate pentru a fi produsa, reprezinta intr-adevar alternativa perfecta.

Alaturi de alte companii de pe piata, Starwood Industrial Group intampina pozitiv aceasta noua tendinta, furnizand o gama larga de produse ecologice si solare de inalta performanta, cu consum redus. Prin intermediul magazinului sau online www.2u2me.ro, firma doreste sa favorizeze accesul tuturor celor interesati de astfel de produse. In aceasta maniera, compania isi aduce aportul sau direct la pastrarea unui mediu mai curat.Detalii pe: http://www.2u2me.ro/3-lampi-solare


Resurse Web : Lampi Solare

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories