Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Inaugurarea Centrului de Consiliere si Psihoterapie SELF


Autorul: Admin
Adaugat la : December 12, 2011   Vizualizari : 806
Rate Autor : Curent : 2.57 /5
Rate Articol : Curent : 2.17 /5Comunicat de presa

Inaugurarea Centrului de Consiliere si Psihoterapie - SELF

Bucuresti, 12 Decembrie 2011

Asociatia de Consiliere si Psihoterapie Psihanalitica din Bucuresti inaugureaza luni, 12 Decembrie 2011, Centrul SELF. Sunt oferite servicii de evaluare si consiliere psihologica, precum si de psihoterapie, servicii adresate adultilor, adolescentilor si copiilor.

"Ne bucuram ca vom inaugura acest spatiu, unde clientii si pacientii nostri pot beneficia de serviciile unor profesionisti care le ofera sprijinul necesar in demersul de autocunoastere sau atunci cand se confrunta cu momente dificile", a declarat Corneliu Irimia, Directorul Centrului SELF si Presedinte al ACPPB.

Consilierii si psihoterapeutii centrului SELF lucreaza cu o gama larga de probleme si tulburari, cum ar fi anxietatea, depresia, tulburarile de alimentatie, relatiile problematice cu ceilalti, problemele si dificultatile legate de sexualitate, abuz, trauma, furie, doliu, etc.

Consilierea psihologica este o forma de terapie care implica lucrul cu un consilier sau psiholog care se concentreaza asupra anumitor aspecte ale vietii clientului, aspecte care ii creeaza acestuia neplacere si suferinta, cu scopul de a ameliora aceste situatii.

Consilierea este un proces ce presupune explorarea diverselor stari sufletesti, cum sunt tristetea sau anxietatea, pentru a intelege de unde provin si ce anume ar putea ajuta la imbunatatirea acestor situatii. In general, este un proces orientat catre aspecte specifice din prezent, este un proces suportiv menit sa redea clientului sentimentul ca detine controlul asupra propriei vieti.

Psihoterapia este procesul care faciliteaza abordarea unor aspecte sau probleme care creeaza dificultati, si pe care, probabil, pacientul le intampina de mai multa vreme. Psihoterapia merge mai in profunzime decat consilierea si, frecvent, abordeaza viata ca intreg, mai degraba decat sa se centreze asupra unor aspecte particulare din prezent. Psihoterapia urmareste cu foarte mare atentie felul in care pacientul a crescut, in care s-a dezvoltat, pentru a redescoperi cum era viata sa in copilarie. Aceasta stabileste cel mai adesea un model pentru unele dificultati pe care le intampina ca adult.

"In ultima vreme am constatat o crestere a cererii de psihoterapie si consiliere psihologica. Romanii incep sa constientizeze ca este firesc sa apeleze la un profesionist pentru a depasi mai usor unele probleme, ca a merge la psiholog inseamna a-ti aloca un timp pentru tine, pentru a-ti gasi echilibrul si starea de bine", a mai adaugat Cornel Irimia.

Centrul de consiliere si psihoterapie SELF este prezentat pe larg la adresa http://www.acppb.ro/centrul-de-consiliere.html si editeaza Newsletter-ul bilunar "Fata in fata cu psihologul" care poate fi citit la adresa http://www.acppb.ro/newsletter.html

Asociaţia de Consiliere şi Psihoterapie Psihanalitica din Bucureşti -
ACPPB - este o asociatie profesionala infiintata in anul 2005 si acreditata de catre Colegiul Psihologilor din Romania pentru a realiza formarea psihologilor in consiliere psihologica (cu orientare psihodinamica), precum si in psihoterapie cu orientare psihanalitica.


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories