Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Inaugurarea celui mai mare parc de distractii din Romania va avea loc in vara 2012


Autorul: Ion Catalina Alexandra
Subiect: Magic World Developments
Adaugat la : June 30, 2011   Vizualizari : 1061
Rate Autor : Curent : 2.73 /5
Rate Articol : Curent : 2.82 /5Hiperparcul Divertiland a carui inaugurare era programata in aceasta vara anunta deschiderea oficiala in vara 2012, pentru primele doua parcuri din portofoliul sau. Parcului acvatic "La Plaja" i se va alatura parcul de atractii "Aventure", unde romanii de toate varstele vor putea petrece timpul liber, experimentand o altfel de distractie. Parcurile vor cuprinde atractii dintre cele mai incredibile si vor oferi o experienta nemaiintalnita romanilor, dar si turistilor straini.

Construit in etape, pe o suprafata impresionanta de 35 hectare, in apropiere de Capitala, la km 13, adiacent autostrazii Bucuresti-Pitesti, taramul distractiei, Divertiland, va include un parc acvatic in aer liber, un parc de distractii in aer liber si un centru de divertisment familial acoperit, precum si un club wellness, cu centre dedicate activitatilor sportive si spa. Water park-ul "La Plaja" si amusement park-ul "Aventure" vor fi primele din seria Divertiland care isi vor deschide oficial portile in vara 2012.

Parcul acvatic "La Plaja" se intinde pe o suprafata de peste 70,000 de metri patrati, inclusiv zona de parcare, cea mai mare suprafata a unui water park din tara. Vizitatorii se vor bucura pentru prima oara in Romania de Piscina cu Valuri, senzatia parcului La Plaja, care recreeaza atmosfera unei insule tropicale, cu valuri de diferite marimi si forme. Parcul va fi parcurs de Lazy River (Rau Lenes) si va avea in centru Rain Fortress (Cetatea Ploii), o atractie construita pe mai multe niveluri, echipata cu alte 70 de mici atractii, un adevarat labirint al distractiei pentru cei mici. Peste 27 tobogane ii asteapta pentru amatorii de senzatii tari: Boomerango, Multi-Lane Slide, Free Fall Slide, Super Bowl si Speed Slide.

Ce vor mai gasi turistii La Plaja ? Peste 20 de cabane private VIP pentru cei care doresc intimitate si servicii extra : servire din partea staff-ului, mini-frigider, masa, scaune, prosoape, sezlonguri si wi-fi, puse la dispozitia clientilor prin inchiriere. Parcul acvatic mai dispune de o zona de 3000 de metri patrati de plaja cu nisip, restaurante, snack baruri, cafenele, spatii comerciale, unitate medicala, zona pentru petreceri si terenuri de volei de plaja.

Parcul de amuzament "Aventure Park" este in imediata apropiere a water park-ului "La Plaja" si se intinde pe o suprafata de 42,000 metri patrati. Aventure Park este structurat pe trei categorii de atractii, in functie de publicul tinta caruia i se adreseaza. Astfel exista atractiile majore, atractiile de familie si cele pentru juniori. Sunt prevazute in total 551 de locuri.


Printre atractiile majore, se numara cursele si atractiile - senzatie ca: Mega Drop, Spinning Madness, Roller Coaster. Atractiile pentru familie sunt si ele numeroase si includ: Flume Ride, Wacky Worm (Viermisorul Traznit), Pirate Ship (Nava Piratilor), Tagada, Ferris Wheel (Roata Mare). Copiii se vor putea distra pe cinste in atractii special concepute pentru juniori: Flying Elephants (Elefantii Zburatori), Carrousel, Kiddie Bumper Cars, Karting si multe altele.

Hiperparcul Divertiland va fi deschis de Luni pana Duminica. Tarifele urmeaza a fi stabilite in primavara, pentru o mai buna acuratete a cerintelor de piata, insa ele vor fi accesibile pentru toate buzunarele. Vizitatorii au asigurate spatii de parcare, la intrarea in Divertiland. De asemenea, accesul la parc va fi facilitat prin prelungirea unor linii de autobuz RATB.

Pentru deschiderea si operarea Divertiland, compania lucreaza cu echipe de consultanti din S.U.A., specializati in instalarea si operarea parcurilor de distracţii, care vor implementa standardele maxime de siguranta si ospitalitate pentru vizitatorii nostri.

Publicul va putea descoperi atractiile Divertiland Multi Entertainment Park, precum si programul, ofertele, evenimentele organizate si informatiile legate de transport si acces in curand, accesand site-ul oficial al parcului Divertiland si prin conturile sociale online.

Despre S.C. Magic World Developments S.A.

Magic World Developments este o companie specializata in investitii si dezvoltare imobiliara in diverse sectoare, infiintata de un grup de investitori straini.

Contact de presa

Catalina Alexandra Ion
Brand Manager
Magic World Developments

Website: www.divertiland.ro
E-mail: marketing-pr@divertiland.ro | marketing.mwd@gmail.com
Telefon: +40 314 111 465
Mobil: +40 734 041 504
Adresa: Gemenii Sitraco Business Center, Bvd. Natiunile Unite,
Nr. 4, 050122, Sector 5, Bucuresti


Resurse Web : Divertiland

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories