Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Incepe seria de workshop-uri RSC dedicate sindicatelor, patronatelor si camerelor de comert


Autorul: Panainte Otilia
Subiect: JCI Romania
Adaugat la : June 21, 2012   Vizualizari : 487
Rate Autor : Curent : 2.51 /5
Rate Articol : Curent : 2.22 /5Bucuresti, 21 iunie 2012. Federatia Junior Chamber International Romania anunta cea de-a doua serie de workshop-uri din cadrul proiectului „Actionam responsabil ! – Reteaua Sociala RSC”. Workshop-urile, intitulate „Responsabilitatea sociala corporativa – solutie pentru o activitate sustenabila”, se vor desfasura in perioada 21 iunie – 8 iulie, pe parcursul a trei weekend-uri consecutive, pe litoralul romanesc, in statiunea Cap Aurora, Hotel Opal.

„Noutatea evenimentului consta in faptul ca workshop-urile se adreseaza unui public aparte, extrem de important din punct de vedere al reprezentativitatii sale si al calitatii de multiplicator de informatie in medii de real interes pentru sectorul de business din Romania: reprezentanti ai sindicatelor, patronatelor, camerelor de comert si industrie si asociatiilor de IMM-uri. In cadrul acestor sesiuni ne dorim sa cream un spatiu comun de invatare si dialog menit sa genereze si sa sustina coeziunea intre toti partenerii sociali implicati, astfel incat, la capatul acestui efort, participantii sa se simta inspirati si capabili de a pune in practica initiative de responsabilitate sociala viabile si sustenabile, desfasurate in mod autonom ori in parteneriat”, a declarat Rodica Lupu, Program Development Chairman, JCI Europe – Manager de Proiect.
Printre participantii la workshop-uri se regasesc reprezentanti din Uniunea Generala a Industriasilor din Romania, Asociatia Oamenilor de Afaceri, Blocul National Sindical, Cartel Alfa, CNSLR Fratia, federatii regionale ale intreprinderilor mici si mijlocii si camere de comert.


Sesiunea „Responsabilitatea sociala corporativa – solutie pentru o activitate sustenabila” va include 8 workshop-uri (cate doua workshopuri adresate fiecarei categorii de grup tinta), care se vor desfasura dupa cum urmeaza:
 21 – 24 iunie - vor avea loc trei workshop-uri in paralel;
 28 iunie – 1 iulie – vor avea loc trei workshop-uri in paralel;
 5 – 8 iulie – vor avea loc doua workshop-uri in paralel.

Persoana de contact:
Otilia Panainte
Expert Secretariat Tehnic
Mobil: 0762 248 174
E-mail: Otilia.panainte@actionamresponsabil.ro
www.actionamresponsabil.ro

###
Proiectul „Actionam responsabil! – Reteaua Sociala RSC” este destinat promovarii dialogului social si solutionarii provocarilor cu care diferite organizatii se confrunta in implementarea initiativelor de responsabilitate sociala. Pana in prezent, echipa a creat deja o retea de peste 200 de membri din cele 8 regiuni de dezvoltare, acestia comunicand in permanenta informatii, stiri si rapoarte de RSC prin intermediul portalului www.actionamresponsabil.ro.
„Actionam responsabil! – Reteaua Sociala RSC” este un proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories