Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Inform Media a inceput colaborarea cu Nugg.ad


Autorul: pochia elena
Subiect: INFORM MEDIA
Adaugat la : June 29, 2011   Vizualizari : 900
Rate Autor : Curent : 2.68 /5
Rate Articol : Curent : 2.43 /5Nugg.ad este considerata cea mai mare platforma de targetare predictiv comportamentala din Europa si permite o alta abordare a unor anumite grupuri de utilizatori din mediul online, divizati in functie de profilul social-demografic si interesul pentru un anumit produs. Sursele utilizate pentru targetare sunt informatiile obtinute in urma unui sondaj si informatiile obtinute din comportamentul utilizatorilor in sistemul de navigare. Toate acestea sunt evaluate de serviciul Nugg.ad. Prelucrarea datelor unui utilizator este anonima, confidentiala si se realizeaza in timp real.

“Suntem foarte incantati de noul nostru partener, Inform Media. Piata de publicitate online din Europa Centrala si de Est este literalmente in expansiune si sunt sigur ca solutiile de targetare comportamentala oferite de noi vor contribui in mod semnificativ la o crestere a eficientei atat in cazul performantei cat si a campaniilor de branding”, spune Stephan Noller, CEO nugg.ad.

„Activam zi de zi pe o piata care e intr-o continua schimbare. Nevoile clientilor cresc si odata cu ele, provocarea de a fi mereu la inaltimea asteptarilor acestora. Platforma de targetare predictiv comportamentala furnizata de Nugg.ad ne va ajuta sa stabilim anumite obiective si sa furnizam solutii reale pentru clientii nostri; va creste vizibilitatea brandului si va imbunatatii campaniile CPC si rata de conversie. Deasemenea, nu trebuie neglijat ajutorul oferit utilizatorilor portalurilor noastre, prin dozarea cantitatii de publicitate livrata”, spune Monica Trusca, CEO Inform Media Digital Romania si Hungaria.

Principalele activitati ale Inform Media Ungaria si România sunt presa scrisa si online. Compania oferă utilizatorilor un număr mare de resurse și funcționalități constând în informații utile, servicii, o gamă largă de oferte de vânzare pentru toate tipurile de clienți, forumuri specializate și conținut editorial original.
In ultimii 2 ani, Inform Media a devenit un jucator semnificativ pe piata on-line din Romania, produsele din portofoliu inregistrând o crestere semnificativa datorita traficului direct si achizițiilor. In prezent, acesta este unul dintre principalii jucatori in piata de publicitate online atat in Romania cat si in Ungaria.
Solutiile de targetare predictiv-comportamentala oferite de Nugg.ad vor imbunatati controlul asupra publicitatii online, vor livra campania publicitara catre publicul tinta potrivit, vor aduce noi modalitati de monetizare a continutului si implicit vor genera noi venituri.


Resurse Web : Inform Media

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories