Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Inscrieri timpurii la cursurile CODECS 2013!


Autorul: codecs sa
Subiect: CODECS
Adaugat la : December 11, 2012   Vizualizari : 769
Rate Autor : Curent : 2.55 /5
Rate Articol : Curent : 2.39 /5Totodata, cursantii care se inscriu la aceste programe pana pe 10 ianuarie 2013, beneficiaza de o reducere de 10 % din costul total al cursului, iar cei care se inscriu mai devreme de 10 februarie 2013 vor plati cu 5 % mai putin. Discounturile pentru inscrierea timpurie se aplica in cazul platii integrale.

Programul Management de Proiect este alcatuit din sase volume de curs si acopera subiecte precum: initierea proiectului, risc, estimari necesare si contracte, planificarea, formarea si conducerea echipei de proiect, executia proiectului/managementul configuratiei, standarde, metodologii si reflectii asupra proiectelor.

Cursul Business Operations abordeaza elementele esentiale ale unei organizatii si anume: setul de procese de baza necesare pentru a transforma resursele de diferite naturi ale unei organizatii (materiale, resurse financiare si/sau umane) in rezultate (produse fabricate sau servicii furnizate) care sa creeze valoare adaugata clientilor, dar si celorlalti stakeholderi.

Cursul Supply Chain Innovation – Strategy and Management prezinta intr-o forma completa diferitele tipologii de sisteme de aprovizionare si distributie, modalitati de gestionare si eficienta ale acestora, dar si metode prin care se poate extinde managementul lantului de distributie la intregul ciclu de viata al produsului sau care sunt principalele avantaje ale unei astfel de abordari.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro/preinscriere/. De asemenea, un consultant CODECS este disponibil la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de email sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.


Resurse Web : www.codecs.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories