Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Proiectul "FEMINA - cresterea abilitatilor si calificarilor femeilor"


Autorul: proiect femina
Subiect: SC ILE TRADE COMPANY SRL
Adaugat la : June 29, 2011   Vizualizari : 991
Rate Autor : Curent : 2.57 /5
Rate Articol : Curent : 2.49 /5SC. ILE Trade Company SRL, in calitate de Beneficiar anunta demararea activitatii de instruire a grupului tinta in cadrul proiectului "FEMINA - cresterea abilitatilor si calificarilor femeilor" in regiunea BUCUREȘTI-ILFOV, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 Investeste in oameni!

Prima sesiune de formare in regiunea Bucuresti-Ilfov a inceput pe 27 iunie 2011.

Fiecare sesiune de formare are o durata de 5 zile, iar programul este 9.00 - 15.00, de luni pana vineri.
La cursurile FEMINA pot participa femei, din mediul rural si urban, cu varste cuprinse intre 18-60 de ani. Din punct de vedere socio-economic aceste persoane trebuie sa fie somere, inactive sau sa se ocupe cu agricultura de subzistenta.
O grupa de instruire poate cuprinde un numar de minim 10 persoane si maximum de 15 persoane, care trebuie sa respecte profilul grupului tinta, mentionate mai sus.

Participantele la acest curs vor dobandi, la finalul cursului, abilitati noi in domeniul cusutului, brodatului si calcatului, cu ajutorul utilajelor industriale si casnice. De asemenea vor dobandi cunostinte despre protectia muncii si notiuni despre antreprenoriat, mai exact, cum sa demareze o activitate pe cont propriu, o latura importanta a cursului fiind cea practica, aplicativa la masinile industriale si casnice, existente in sala de curs.

La finalul celor 5 zile de curs, fiecare cursanta va primi, o diploma de participare, precum si o masina de cusut casnica, sub forma de subventie in natura, pe care o va putea folosi pentru dezvoltarea propriei afaceri.
Pentru inscrieri la cursurile de instruire, ne puteti contacta la numarul de telefon 0746.029.220, ne puteti scrie pe adresa de email femina@iletrade.ro, sau puteti trimite solicitarea dvs. de inscriere folosind sectiunea "Trimite datele tale" de pe site-ul proiectului: www.proiect-femina.ro .


Resurse Web :

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories