Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Interviu cu Mihaela Serban, Director Executiv Expert Design Group


Autorul: Expert Design Concept SRL
Subiect: Expert Design Concept SRL
Adaugat la : January 30, 2012   Vizualizari : 522
Rate Autor : Curent : 2.51 /5
Rate Articol : Curent : 2.10 /5Ce inseamna Expert Design Group si cum a luat nastere compania ?
Compania a luat nastere ca urmare a experientei conducerii noastre de 8 ani in domeniul amenajarilor interioare si exterioare. Pentru mine a fost o oportunitate de dezvoltare personala si profesionala. Fiind o companie cu capital 100% privat romanesc, Expert Design Group ofera o libertate foarte mare in construirea strategiei de management, ofera o mare flexibilitate in abordarea afacerii, ceea ce e visul oricarui manager.
Expert Design Group inseamna sisteme moderne de protectie solara pentru exterior, copertine retractabile, jaluzele exterioare , rolete exterioare, rulouri exterioare precum si sisteme de protectie solara pentru interior, rolete textile, jaluzele verticale, jaluzele orizontale si draperii romane.
Expert Design Group mai inseamna sisteme de inchidere si securitate, grilaje metalice, usi de garaj tip rulou si sectionale precum si servicii de service, intretinere si mentenanata .
De ce ar trimite un client o comanda firmei dumneavoastra?
Compania noastra a crescut printr-o relaţionare continua cu clienţii, prin cunoaşterea şi inţelegerea necesitaţilor acestora. In opinia noastra, oferim un gama variata de sisteme moderne de protectie solara, un raport preţ/calitate bun, suport tehnic competent si termen de executie scurt. Deci, de ce nu ar alege compania noastra?
Cine sunt beneficiarii produselor Expert Design Group ?
Beneficiarii nostri sunt persoanele fizice si juridice, clienti finali si distribuitori. In Romania, de multe ori o firma care produce/importa sisteme de protectie solara se ocupa si de montarea lor. In strainatate, montajul sistemelor de protectie solara si productia sunt doua activitati distincte. Consideram ca cea mai dificila sarcina este cea a montajului, de aceea echipele de montatori trebuie sa fie foarte bine pregatite. Conform unui studiu de piata, 70% din problemele ivite ulterior intra in sfera montarii. Totodata, oferim servicii de garantie si post garantie ca dovada a respectului pe care-l oferim clientilor nostri.
Clientii pun mai mult accent pe calitate sau pe pret?
In general in tara noastra, clientii pun mai mult accent pe pret dar noi credem ca strategia unei firme consta tocmai in a explica clientului greseala pe care o poate face, in cazul in care alege ceva de o calitate inferioara. Expert Design Group ofera consultanta clientului, aratandu-i avantajele unor produse de calitate, ceva mai scumpe, dar durabile. Investitia in sisteme de protectie solara sau sisteme de securitate este pentru client relativ mare si vizeaza o perioada de timp indelungata. Pentru a demonstra calitatea superioara a produselor noastre, Expert Design Group da posibilitatea clientilor sai sa viziteze hala de productie si showroom-ul pentru a vedea procesul tehnologic, precum si punerea in practica a sistemelor promovate. Clientii nostri vin prin recomandare sau daca sunt nemultumiti de prestatia altor firme. Consideram ca cea mai buna strategie impotriva concurentei este sa lasam clientul sa auda de serviciile calitative pe care le oferim si sa vina sa le incerce .
Care este "plus valoarea" pe care o dati produselor si serviciilor dumneavoastra?
Compania noastra functioneaza dupa dictonul "10 clienti multumiti atrag dupa sine inca 1, iar un singur client nemultumit indeparteaza 12 posibili clienti". Plus valoarea consta in echipa bine instruita, care vine in intampinarea cerintelor clientilor, consultanta pe care o asiguram, dar si promovarea unor produse de calitate .
Ce doriţi sa transmiteţi la final actualilor şi/sau potenţialilor clienţi ?
Va rugam sa vizitati pe web-site-ul nostru, sa verificaţi gama noastra de produse şi sa ne transmiteţi cererile dvs. Nu aveţi nimic de pierdut si puteţi gasi un partener nou de incredere . Va invitam la showroom-ul Expert Design Group de pe strada Dezrobirii, 142B pentru a vizualiza produsele noastre precum si a discuta cu specialistii nostri. Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru orice proiect !


Resurse Web : www.expertdesigngroup.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories