Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Invitatie CODECS: Probleme si solutii in managementul de proiect, atelier interactiv 18.10.2012


Autorul: codecs sa
Subiect: SC CODECS SA
Adaugat la : October 11, 2012   Vizualizari : 590
Rate Autor : Curent : 2.55 /5
Rate Articol : Curent : 2.12 /5Finalizarea cu succes a unui proiect presupune trecerea printr-o serie de etape esentiale. Cunoasteti pasii pentru ducerea unui proiect la bun sfarsit? V-ati propus sa invatati mai multe despre managementul proiectelor? Daca raspunsul la aceste intrebari este afirmativ, va invitam sa aflati mai multe detalii despre toate fazele unui proiect incepand de la initierea proiectului, risc, estimari necesare si contracte, la planificarea, formarea si conducerea echipei de proiect, executia proiectului/managementul configuratiei, pana la standarde, metodologii si reflectii asupra proiectelor. Cursul Management de Proiect prezentat de CODECS in cooperare cu The Open University Marea Britanie este recunoscut ca oferind pregatire valida de Manager de Proiect de catre Asociatia Project Management Romania (APMR), afiliata la International Project Management Association (IPMA).

Evenimentul va va oferi detalii despre programele Management de Proiect, Business Operations si Supply Chain Innovation, Strategy and Management, iar ulterior veti avea ocazia sa puneti in aplicare o serie de concepte de Management de Proiect in cadrul unui atelier interactiv.

Evenimentul se va desfasura joi, 18 octombrie 2012, incepand cu ora 18:00, la sediul CODECS din str. Agricultori, nr. 37-39, sector 2, Bucuresti.

Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita.
In speranta ca veti raspunde favorabil invitatiei noastre, va rugam sa ne confirmati prezenta la marketing@codecs.ro sau la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro/preinscriere. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.


Resurse Web : www.codecs.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories