Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Jocurile Olimpice 2012: fanii sportului sunt vizati


Autorul: Costin Pecingina
Subiect: G Data Software
Adaugat la : July 25, 2012   Vizualizari : 519
Rate Autor : Curent : 2.65 /5
Rate Articol : Curent : 2.16 /5Incepand din aceasta saptamana, atleti din intreaga lume vor lupta pentru medalii la Jocurile Olimpice de Vara 2012 ce vor incepe vineri la Londra. Insa nu doar fanii sunt singurii interesati de acest eveniment major, ci si infractorii cibernetici. G Data asteapta o crestere a numarului de spamurilor, a atacurilor de phishing si de malware, proiectate pentru a-i ademeni pe fani in capcane, pentru a le sustrage datele personale, inclusiv datele cardurilor de credit.
Ce fel de scenarii ar putea fi asteptate?
Infractorii cibernetici intentioneaza sa puna in aplicare diverse trucuri pe perioada Jocurilor Olimpice:
Oferte de tichete contrafacute prin intermediul e-mail-ului: Spam-uri prin care sunt oferite tichete pentru diverse evenimente sau ceremonii de deschidere sau inchidere a unor evenimente, la preturi prea bune ca sa fie si adevarate. Deseori aceste mesaje includ link-uri catre presupuse magazine online de unde se pot achizitiona tichetele.
Phishing prin magazine false: Atacatorii folosesc e-mail-uri sau mesaje pe retele sociale pentru a ademeni victimele catre magazine suspecte cu oferte false de tichete pentru Jocurile Olimpice. Detaliile de plata si informatiile personale sunt capturate de escroci atunci cand comanda este plasata.
Website-uri infectate cu malware: Mesaje cu link-uri abreviate in retele sociale sau e-mail-uri, sunt folosite pentru a atrage utilizatorii catre site-uri infectate. Filmulete haioase, relatari in direct ale disputelor pentru medalii, declaratii despre scandaluri de dopaj sau rezultatele competitiilor preliminare sunt folosite pe post de tentatii.

Ce ar putea sa se intample in Londra?
Inclusiv fanii ce vor sosi in Londra vor fi vizati. Infractorii sunt implicati in setarile retelelor gratuite Wi-Fi care le permit sa citeasca traficul de date al tuturor utilizatorilor. De aceea, fanii trebuie sa fie atenti cand se conecteaza la aceste retele publice sau la Internet Cafe-uri. Hotii ar putea viza in mod special smartphone-uri, tablete sau notebook-uri, de pe care, dupa sustragere, sa acceseze datele stocate. Utilizatorii isi pot lua masuri de precautie, pentru cazul in care dispozitivul le este furat, prin instalarea unei solutii de securitate capabila sa sterga de la distanta datele stocate sau sa blocheze de la distanta dispozitivul.

Care sunt obiectivele infractorilor?
Principala tinta a acestor campanii infractionale sunt informatiile personale, in special datele de pe carduri si de pe conturile serviciilor de plati online. Infractorii sunt interesati si de adrese, parole sau alte informatii suplimentare pe care le pot vinde apoi pe anumite forumuri.

Sfaturi de la G Data pentru ca fanii sa se poata bucura de Jocurilor Olimpice, acasa sau in Londra:
Utilizatorii ar trebui sa sterga toate spam-urile fara a le citi. Sub niciun pretext, nu ar trebui sa deschida atasamentele sau sa acceseze link-urile cu URL-uri incorporate. Exista pericolul sa fie directionati catre website-uri infectate cu malware.
Utilizatorii de Internet nu ar trebui sa accepte oferte care par prea bune ca sa fie adevarate. Infractorii sunt in cautarea datelor personale si a banilor.
Utilizatorii nu vor divulga niciodata date ale cartilor de credit, parole sau alte informatii personale prin e-mail sau pe website-uri suspecte.
Sistemele de operare, browser-ele si solutiile de securitate instalate ar trebui sa fie intotdeauna actualizate, pentru a acoperi in cel mai scurt timp bresele de securitate existente.
Utilizatorii ar trebui sa utilizeze solutii de securitate comprehensive care monitorizeaza permanent traficul HTTP. Acestea ar trebui sa asigure computerelor protectie eficienta impotriva programelor de descarcari automate fara consimtamantul sau chiar fara stirea utilizatorului (Drive-by Downloads). Este indicata si prezenta unui filtru anti-spam care sa opreasca e-mail-urile nedorite.
Este necesara si o solutie de securitate care sa protejeze smartphone-urile sau tabletele impotriva malware-ului si a altor amenintari. O solutie completa ofera protectie in cazul in care dispozitivul este pierdut, deoarece permite blocarea dispozitivului si stergerea datelor stocate, de la distanta.
Fanii care vor fi in Londra ar trebui sa evite retelele publice Wi-Fi, pentru ca acestea sunt insuficient protejate, permitand infractorilor sa citeasca traficul de date. Utilizatorii ar trebui sa foloseasca un card UMTS pentru a se conecta la Internet.


Resurse Web :

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories