Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


KREVIN MANAGEMENT& CONSULTING - Recrutarea este afacerea noastra !


Autorul: Agentie Recrutare Krevin
Subiect: Agentia de recrutare Krevin
Adaugat la : April 6, 2012   Vizualizari : 579
Rate Autor : Curent : 2.38 /5
Rate Articol : Curent : 2.56 /5Centrul de cariera KREVIN este dedicat atat companiilor cat si persoanelor in cautarea unui loc de munca, individualizand si personalizand serviciile in functie de nevoile fiecaruia.
Centrul de cariera KREVIN este dedicat atat companiilor cat si persoanelor in cautarea unui loc de munca, individualizand si personalizand serviciile in functie de nevoile fiecaruia.
In ceea ce priveste colaborarea cu clientii nostri, misiunea este de a rezolva rapid si eficient problemele de personal cu care se confrunta, punandu-le la dispozitie specialisti avizati si cu experienta in resurse umane. Asiguram servicii de recrutare si selectie de personal la orice nivel de experienta si in orice domeniu.
Centrul de cariera KREVIN este o agentie de recrutare din Romania care nu percepe comision de la candidatii ei. Pentru a permite o angajare sigura si rapida persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, in tara si in strainatate, KREVIN nu percepe taxe sau comisioane. Procedura este simpla : candidatii trebuie sa viziteze siteul nostru si sa ne trimita cv-ul. In mod automat vor fi inregistrati in baza de date, iar consilierii nostri incep sa le caute un loc de munca.
Serviciile noastre se bazeaza pe o infrastructura moderna, in totalitate computerizata, cerintele angajatorului si cele ale candidatului fiind respectate in totalitate. Oferim servicii complete pentru orice probleme legate de Resurse Umane. Recrutare permanenta, executive research, replasarea unui angajat existent, toate acestea le gasiti alaturi de Centrul de Cariera Krevin. Va punem la dispozitie echipe de specialisti cu experienta indelungata in domeniul lor de activitate. KREVIN Agentie de Recrutare isi desfasoara activitatea si pe plan international in Franta, Italia, Spania, Germania, Belgia si Anglia.


Resurse Web : www.krevin.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories