Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


La BCR Asigurari poti achizitiona prin intermediul smartphone, tableta electronica sau laptop


Autorul: comunicare pr
Subiect: BCR Asigurari
Adaugat la : November 21, 2011   Vizualizari : 552
Rate Autor : Curent : 2.48 /5
Rate Articol : Curent : 2.30 /5Ai acces la internet? Ai smartphone, tableta electronica sau laptop? BCR Asigurari are in portofoliu instrumente inteligente personalizate de vanzare produse de asigurare, disponibile 24 ore din 24, oriunde in lume!
• Direct de pe telefonul mobil, tableta electronica sau laptop, accesand aplicatia „BCR Asigurari VIG Insurance Assistance” de pe Apple App Store sau Android Market (sectiunea „solicitare asigurare”).
• Direct de pe site-ul www.bcrasigurari.ro, accesand aplicatia Travel PLUS online (sectiunea „incheie asigurarea de calatorie online”)
• Plata se face online, prin cardul tau bancar!

Avantajele achizitionarii produsului direct online:
• dupa completarea datelor si finalizarea/acceptarea platii electronice, se va transmite pe adresa dumneavoastra de e-mail contractul de asigurare (polita si conditiile de asigurare, dar si informatiile necesare in caz de dauna in limba romana si engleza);
• scurtarea timpului alocat incheierii asigurarii;
• incheierea asigurarii de oriunde te afli ( acasa, aeroport, in tara sau strainatate, la munte sau la mare).

Acceseaza aplicatia BCR Asigurari VIG (Insurance Assistance) sau intra pe www.bcrasigurari.ro si incheie acum online asigurarea TRAVEL PLUS (Asigurarea medicala de calatorie in strainatate).
Vacanta placuta de la BCR Asigurari! Serviciu disponibil 24 ore din 24.

„Asa cum ne-am obisnuit clientii continuam sa fim inovativi. Dupa lansarea aplicatiei GRATUITE „BCR Asigurari Insurance Assistance”, disponibila pentru smartphone,tableta electronica si laptop, acum le oferim clientilor nostri si posibilitatea de a achizitiona online (direct) un produs de asigurare.
Inovarea si componenta tehnologica reprezinta factori esentiali in relatia cu clientii Vienna Insurance Group la BCR Asigurari.” - a declarat Mihail Tecau, presedinte directorat BCR Asigurari.

***

BCR Asigurari – membra a Vienna Insurance Group si Erste Group, este o companie de top, puternica, solida, un concurent redutabil pe piata de asigurari generale din Romania, prin alinierea permanenta la cerintele pietei si ale clientilor dovedeste eficienta unui management de inalta clasa.
Suntem de 10 ani alaturi de clientii nostri, ne respectam promisiunile facute prin corectitudine si rapiditate in acordarea despagubirilor si furnizam consultanta in alegerea celui mai potrivit program de asigurare.
Mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite de catre BCR ASIGURARI sunt disponibile pe www.bcrasigurari.ro si in cadrul tuturor unitatilor teritoriale ale societatii.


Contact: Marketing – Comunicare
Tel: 021.405.74.04.
comunicare@bcrasig.ro


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories