Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


La WatchShop, in Noiembrie ploua cu promotii!


Autorul: Pupaza Livia
Subiect: HCV INTERNATIONAL
Adaugat la : November 2, 2012   Vizualizari : 623
Rate Autor : Curent : 2.64 /5
Rate Articol : Curent : 2.32 /5Reducerile aplicate in perioada urmatoare la aceste branduri este de 10% la orice model ales.
Discounturile aplicate pot sa fie de 30 de ron sau chiar 860 ron, la ceasurile cu valoare mai mare.
Davosa este un nume cu traditie in istoria orologeriei, avand mecanisme elvetiene, de maxima precizie. Istoria marcii incepe in urma cu zeci de ani, producatorii ingloband in acest brand o experienta castigata de-a lungul timpului, din generatie in generatie.
Festina si Police sunt branduri de asemenea foarte cunoscute si apreciate de publicul tanar, designul deosebit, iesit din comun, scotand in evidenta personalitatea celui care il poarta.
In plus fata de aceste reduceri de preturi, WatchShop iti ofera gratuit in Noiembrie, serviciul de gravura pe ceas, pentru ceasurile cu valoare mai mare de 350 de ron. Pentru ceasurile care costa sub 350 de Lei, costul gravarii este de 50 de Lei pe lucrare.
Gravura pe ceas se face de catre profesionisti, cu laser, si iti poti alege fontul dorit, mesajul de gravat si locul unde doresti sa apara mesajul: fie pe curea, fie pe capac.
Vei impresiona cu un plus de atentie si originalitate. Poti grava pe cadoul cumparat numele tau, numele ei/lui, data nasterii, data casatoriei, un mesaj de iubire sau orice alt mesaj este semnificativ pentru voi.
In plus, odata cu zilele deosebite din aceasta luna ( Mihail si Gavril, Sf Andrei ) cei care vor veni sa isi ridice produsele din showroom, vor avea parte de cadouri si surprize. Asadar, va invitam sa ne urmariti site-ul, ca sa vedeti ce surprize va pregatim in viitor.


WatchShop.ro este un magazin online de ceasuri de mana, cu produse pentru barbati, femei si copii. Magazinul pune la dispozitia clientilor sai produse de marca, originale, precum si o serie de facilitati la achizitionare. WatchShop.ro este lider in vanzari pe piata de ceasuti online din Romania. Clientii WatchShop.ro pot alege ceasuri din gama diversificata a magazinului: ceasuri clasice, de lux, fashion sau sport.

Contact : Str. Maximilian Popper, nr. 20
Bucuresti,Sector 3
Telefon Vanzari:0372.173.699
0725.256.644
Fax:021.539.22.03
E-mail: clienti@watchshop.ro sau office@watchshop.ro


Resurse Web : www.watchshop.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories