Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


La joaca de 1 Iunie


Autorul: chican cristian
Subiect: starwood industrial group
Adaugat la : May 27, 2011   Vizualizari : 1018
Rate Autor : Curent : 2.72 /5
Rate Articol : Curent : 2.48 /5Jucariile de exterior cum sunt toboganele, balansoarele sau leaganele sunt luate cu asalt. Trambulinele amplasate in parcuri sunt tinta celor mai plini de energie dintre cei mici, nerabdatori sa se intreaca in sarituri. Groapa de nisip devine centrul lopatelelor de plastic ale copiilor dornici sa construiasca. Doar imaginatia copiilor este cea care guverneaza arhitectura castelelor ce se nasc din nisip.

Tricicletele, rolele ori trotinetele sunt accesorii aproape obligatorii in astfel de imprejurari. Culorile vii ale mingiilor ce sar in diferite directii incanta privirile trecatorilor. Chicotele de bucurie ce rasar din carusele nu pot decat sa potenteze admosfera de sarbatoare. De 1 iunie intreaga atentie se indreapta in special catre copii, fapt pentru care ei vor radia de fericire. Prioritatea parintilor va fi intotdeauna bucuria copiilor lor.

Zgomotul din spatiile de joaca se ridica indraznet fara a tulbura insa pe cineva. Bucuria copiilor este tot ceea ce conteaza mai ales intr-o zi cu o astfel de semnificatie. Buna dispozitie ce umple de culoare obrajii celor mici hraneste cu satisfactie privirile celor ce ii insotesc. Implinirea dorintelor celor mici este tot ceea ce conteaza de 1 Iunie. Tot mai multe zambete sunt sadite de incantarea copiilor pe chipurile parintilor si bunicilor lor.

Familia este cea in mijlocul careia copilul primeste dragostea si intelegerea de care are nevoie. Si tot ea este cea care furnizeaza un cadru optim dezvoltarii armonioase a personalitatii acestuia. Centrul atentiei oricarei familii il reprezinta copilul sau.

Ziua de 1 Iunie ofera parintilor un motiv in plus pentru a darui bucurie celor mici. Cadouri de tot felul, o plimbare pe role, ori un pranz servit in locuri special create pentru ei sau o dupa amiaza petrecuta in parcul de distractii pot face deliciul unei astfel de zile. Satisfactia copiilor este prioritatea celor mai multi dintre parintii. Bucuria oricarui copil este de obicei lucrul care genereaza fericirea intregii familii.

Bucuria copilului tau conteaza


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories