Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


La www.BBM-Medical.ro avem o gama larga de produse dermato cosmetice!


Autorul: Ticaloiu Alexandru
Subiect: BBM Medical
Adaugat la : June 22, 2012   Vizualizari : 530
Rate Autor : Curent : 2.70 /5
Rate Articol : Curent : 2.25 /5Ne madrim cu produse precum Beta Carotenul, ce este un precursor al vitaminei A. Desi foarte asemanatori in actiunea lor, nu sunt identici, diferenta constand in primul rand in originea si toxicitatea lor: vitamina A se gaseste, in primul rand, in alimentele cu grasimi, in timp ce beta-carotenul face parte din familia carotenoizilor este pigmentul care confera culoarea unor legume sau fructe. Esential este ca in timp ce vitamina A, in cantitati mari, poate deveni toxica, beta carotenul, desi convertit in vitamina A, nu are efect toxic, fiind totusi unul dintre cei mai puternici antioxidanti. Beta-carotenul imbunatateste, deasemenea, vederea pe timpul noptii, fortifica sistemul imunitar, contribuie la refacerea tesuturilor si are, in general, o actiune de protejare a organismului.
Colagenul este un supliment alimentar cu rol in tonifierea si mentinerea sanatatii pielii, a parului, a unghiilor, a incheieturilor si a dintilor. Dupa varsta de 25-35 de ani, colagenul scade din organism cu 1.5% pe an, efectul fiind aparitia semnelor de imbatranire, ridurilor, durerilor cutanate, etc. Odata cu reducerea cantitatii de colagen din tesuturi, acestea se deterioreaza si fac mai dificil transportul de toxine din celule spre sistemul limfatic. De asemenea, este impiedicata circulatia de nutritie si hidratare, avand un efect daunator asupra sanatatii si, prin urmare, aspectului pielii si a altor celule.
Squalene este o hidrocarbura nesaturata care este continuta in uleiuri vegetale si in concentratii mari in ficatul de rechin. Una dintre cele mai importante functii ale sale este favorizeazarea proceselor de oxigenare in organism, lipsa oxigenului in celule fiind, conform mai multor cercetari stiintifice, una dintre cauzele aparitiei anumitor afectiuni cronice (boli cardiovasculare, renale si hepatice, degenerare osteoarticulara, depresii, sindrom neurovegetativ, cancer). Astfel, datorita Squaleneului, persoanele care sufera de afectiuni cronice pot obtine o manifestare mai usoara a simptomelor, iar persoanele sanatoase pot prevenii bolile cronice.
Germenii de grau sunt considerati cel mai alcalinizant aliment. Acestia elimina toxinele din organism, avand totodata proprietati energostimulante si revitalizante. Au un continut bogat in vitamine, minerale și enzime, necesare pentru mentinerea functiilor celulare si tisulare. Clorofila prezenta in germenii de grau este rapid convertita in procesul de hematopoeza, explicandu-se astfel actiunea favorabila in anemia feripriva. Germenii de grau contin octacosanol, ce imbunatateste forta musculara, reducand durerea care apare dupa exercitii fizice intense.
Sunt 11 de produse pentru tratamente dermato cosmetice pe www.bbm-medical.ro. Te invitam sa le descoperi!

Compania BBM Impex, detinatoare a www.bbm-medical.ro comercializeaza o gama variata de produse care au in compozitie extracte natural capabile sa actioneze asupra organismului uman in ceea ce priveste normalizarea functiei imunitare, tonifierea orgamismului, cresterea rezistentei la factori perturbatori interni sau externi, tratarea rapida a infectiilor respiratorii acute si eliminarea efectelor tardive determinate de suprasolicitarea imunitara, imbunatatirea starii sistemului nervos, reducerea efectelor stresului cotidian, normalizarea functiilor vitale (functia cardiovaculara- tensiunea arteriala, frecventa cardiaca, circulatia arteriala, venoasa si limfatica, functia digestiva-hepatica, pancreatica, intestinala, functia endocrina normalizarea glicemiei, functia renala, functia reproductiva).Aceste produse contin fitocompusi activi, vitamine, minerale, aminoacizi si alte substante cu potential terapeutic.
Sunt disponibile suplimente alimentare sub forma de ceaiuri, capsule, comprimate, fiole si plasturi care se pot administra concomitent cu alte tratamente (alopate, homeopate sau in asociere cu acupunctura). Ele nu inlocuiesc un regim alimentar adecvat, nu au efecte secundare si nu creeaza dependenta.

Situl www.bbm-medical.ro, estedetinut de BBM Impex, companie cu sediul in Bucuresti. Importand suplimente alimentare inca din 2005, societatea comerciala aflata in plina dezvoltare la nivel national si international isi propune promovarea si dezvoltarea unui nou stil de viata sanatos si echilibrat.


Resurse Web : www.bbm-medical.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories