Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


La www.BBM-Medical.ro avem o gama larga de produse impotriva afectiunilor neurologice!


Autorul: Ticaloiu Alexandru
Subiect: BBM Medical
Adaugat la : May 28, 2012   Vizualizari : 541
Rate Autor : Curent : 2.70 /5
Rate Articol : Curent : 2.35 /5www.BBM-Medical.ro ofera suplimente alimentare si extracte natural terapeutice de ultima generatie. Intre acestea, va propunem o larga gama de produse care ajuta in tratarea afectiunilor neurologice.
Ne madrim cu produse precum Bupleurum este o planta valoroasa in medicina traditionala chineza, utilizata in majoritatea formulelor de boli febrile, in special in cele care implică ficatul si caile biliare, de tipul colecistitelor, colongitelor, hepatitelor cu forme febrile. Radacina de Bupleurum regleaza energia organismului, ajuta la reducerea blocajelor din corp si elimina toxinele acumulate. Poate fi folosit pentru tratarea racelii insotita de simptome alternative de frisoane si febra, dureri in piept, prolaps de anus, uter si alte organe interne. De asemenea, este eficient pentru femeile cu probleme menstruale, asociate cu sindromul premenstrual. In ceea ce priveste capacitatea sa de curatare a ficatului, una dintre activitatile cele mai importante este aceea de a elimina impuritatile si toxinele, avand o reputatie unica datorita eficientei cu care curata profund acest organ suprasolicitat.
DHA Softgel este obținut din extract de pește marin de mare adancime și reprezintă un supliment alimentar important in stimularea, dezvoltarea și funcționarea sistemului nervos. Are rol vital in timpul sarcinii și asupra sănătății mentale a persoanelor de varsta a treia. Studiile indică faptul că DHA este esențial in refacerea și regenerarea țesutului neuronal, influențand funcția retiniană, de invatare și memorare.
Timp de mii de ani Ganoderma Lucidum, o specie de ciuperca cu efecte terapeutice, s-a bucurat de o mare pretuire din partea chinezilor, care o considerau o adevarata regina a plantelor. Ganoderma imbunatateste capacitatea de vindecare a organismului, mentine starea de sanatate si favorizeaza longevitatea. In ultimii ani, datorita unei minutioase cercetari efectuate de foruri academice din China si alte tari, prin analize desfasurate in cooperare cu echipe academice medicale si evaluari clinice si farmaceutice, a fost dovedita stiintific eficacitatea terapeutica a acestei plante. Ganoderma are efecte profilactice si terapeutice, declanseaza eliminarea toxinelor de la nivel celular, tisular si organic si normalizeaza functiile perturbate.
Grape Seed extract este recunoscut ca fiind un antioxidant puternic, conţinutul de OPC (oligomeric proantocunidis) fiind mai puternic de 50 de ori decat vitamina E şi de 20 de ori decat vitamina C. Antioxidanţii sunt substanţe care distrug radicalii liberi, compuşi nocivi din organism, care deteriorează ADN-ul şi provoacă chiar moartea celulelor. De asemenea, radicalii liberi contribuie la imbătranire şi facilitează dezvoltarea anumitor probleme de sănătate, inclusiv boli de inimă sau cancer.
Sunt 13 de produse pentru tratarea afectiunilor gastrice pe www.bbm-medical.ro. Te invitam sa le descoperi !

Compania BBM Impex, detinatoare a www.bbm-medical.ro comercializeaza o gama variata de produse care au in compozitie extracte natural capabile sa actioneze asupra organismului uman in ceea ce priveste normalizarea functiei imunitare, tonifierea orgamismului, cresterea rezistentei la factori perturbatori interni sau externi, tratarea rapida a infectiilor respiratorii acute si eliminarea efectelor tardive determinate de suprasolicitarea imunitara, imbunatatirea starii sistemului nervos, reducerea efectelor stresului cotidian, normalizarea functiilor vitale (functia cardiovaculara- tensiunea arteriala, frecventa cardiaca, circulatia arteriala, venoasa si limfatica, functia digestiva-hepatica, pancreatica, intestinala, functia endocrina - normalizarea glicemiei, functia renala, functia reproductiva).Aceste produse contin fitocompusi activi, vitamine, minerale, aminoacizi si alte substante cu potential terapeutic.
Sunt disponibile suplimente alimentare sub forma de ceaiuri, capsule, comprimate, fiole si plasturi care se pot administra concomitent cu alte tratamente (alopate, homeopate sau in asociere cu acupunctura). Ele nu inlocuiesc un regim alimentar adecvat, nu au efecte secundare si nu creeaza dependenta.

Situl www.bbm-medical.ro, estedetinut de BBM Impex, companie cu sediul in Bucuresti. Importand suplimente alimentare inca din 2005, societatea comerciala aflata in plina dezvoltare la nivel national si international isi propune promovarea si dezvoltarea unui nou stil de viata sanatos si echilibrat.


Resurse Web : www.bbm-medical.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories