Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


La www.BBM-Medical.ro avem o gama larga de produse impotriva afectiunilor reumatice!


Autorul: Ticaloiu Alexandru
Subiect: BBM Medical
Adaugat la : June 29, 2012   Vizualizari : 509
Rate Autor : Curent : 2.70 /5
Rate Articol : Curent : 2.39 /5www.BBM-Medical.ro ofera suplimente alimentare si extracte natural terapeutice de ultima generatie. Intre acestea, va propunem o larga gama de produse impotriva afectiunilor reumatice.

Ne madrim cu produse precum Jimin Zhuifeng Gao, pentru ameliorarea durerilor temporare cauzate de contracturi musculare, inflamatii articulare asociate artritei, torticolisului, edeme produse mecanic, etc.
Kanggu Zengsheng este un supliment alimentar obtinut din plante terapeutice atent selectionate, in conformitate cu formula traditionala chineza. Procedurile traditionale de preparare sunt combinate cu procese farmaceutice moderne, pentru a extrage ingredientele active din plante, concentrandu-le apoi in pastile sau comprimate.
Polyporus umbellatus este o ciuperca folosita in medicina traditionala Chineza, pentru tratamentul retentiei urinare si inlaturarea retentiei lichidiene datorita proprietatilor diuretice si antiinflamatorii. De asemenea, Polyporus umbellatus este folosita in medicina traditionala Chineza in tratamentul anumitor forme de cancer.
Sunt 5 produse pentru tratamente impotriva afectiunilor reumatice pe www.bbm-medical.ro. Te invitam sa le descoperi!

Compania BBM Impex, detinatoare a www.bbm-medical.ro comercializeaza o gama variata de produse care au in compozitie extracte natural capabile sa actioneze asupra organismului uman in ceea ce priveste normalizarea functiei imunitare, tonifierea orgamismului, cresterea rezistentei la factori perturbatori interni sau externi, tratarea rapida a infectiilor respiratorii acute si eliminarea efectelor tardive determinate de suprasolicitarea imunitara, imbunatatirea starii sistemului nervos, reducerea efectelor stresului cotidian, normalizarea functiilor vitale (functia cardiovaculara- tensiunea arteriala, frecventa cardiaca, circulatia arteriala, venoasa si limfatica, functia digestiva-hepatica, pancreatica, intestinala, functia endocrina normalizarea glicemiei, functia renala, functia reproductiva).Aceste produse contin fitocompusi activi, vitamine, minerale, aminoacizi si alte substante cu potential terapeutic.
Sunt disponibile suplimente alimentare sub forma de ceaiuri, capsule, comprimate, fiole si plasturi care se pot administra concomitent cu alte tratamente (alopate, homeopate sau in asociere cu acupunctura). Ele nu inlocuiesc un regim alimentar adecvat, nu au efecte secundare si nu creeaza dependenta.

Situl www.bbm-medical.ro, estedetinut de BBM Impex, companie cu sediul in Bucuresti. Importand suplimente alimentare inca din 2005, societatea comerciala aflata in plina dezvoltare la nivel national si international isi propune promovarea si dezvoltarea unui nou stil de viata sanatos si echilibrat.


Resurse Web : www.bbm-medical.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories