Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Lansarea magazinului online de produse fashion si calatorie Mirano International


Autorul: Olteanu Felicia
Subiect: Mirano Group
Adaugat la : November 30, 2011   Vizualizari : 531
Rate Autor : Curent : 2.74 /5
Rate Articol : Curent : 2.41 /5Platforma de e-commerce include toate produsele Kipling, Delsey si Mirano existente in stocul importatorului, oferind astfel o gama extrem de completa si variata de accesorii.
Kipling este brandul international de fashion care se adreseaza fiecarei impatimite de moda care apreciaza calitatea impecabila si designul inovativ al unui produs.
Produse de o calitate exceptionala, accesoriile de calatorie Delsey au ca principale avantaje competitive materialele extrem de ușoare folosite in producerea trollerelor și performantul sistem anti-efracție cu care acestea sunt prevazute.
Segmentul de travel este cu siguranta cel mai avantajat pe www.emirano.ro prin introducerea produselor Mirano, produse de o calitate impecabila la preturi accesibile.
Magazinul cuprinde atat produse disponibile in reteaua magazinelor Mirano International din mall-uri si centre comerciala din intreaga tara dar si produsele noi ale celor trei branduri si promite o foarte competitiva politica de preturi.
O astfel de initiativa s-a nascut din necesitatea consumatorului de a-si alege modelele si accesoriile de calatorie rapid, avand la dispozitie o gama intreaga de optiuni si filtre, usurand munca de cautare. Din punct de vedere al navigarii, magazinul ofera informatiile importante la indemana, intr-un mod facil si util.
“Principalul avantaj al unei platforme online proprii este flexibilitatea in ceea ce priveste politica de promotii. Astfel, emirano.ro va putea sustine promotii mult mai agresive decat ar putea orice magazin fizic, pentru ca aici regulile nu sunt impuse de politica de retail a centrului comercial ci sunt dictate doar de producator si de importator”, declara Raed Jawahery, Director Executiv Mirano Group.


Resurse Web : www.emirano.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories