Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Lansarea portalului educational www.kedu.ro


Autorul: Tanase Venera
Subiect: Echipa site-ului Kedu.ro
Adaugat la : June 1, 2012   Vizualizari : 519
Rate Autor : Curent : 2.17 /5
Rate Articol : Curent : 2.62 /5Cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului, avem plăcerea să vă anunţăm lansarea, in mediul online, a portalului educaţional www.kedu.ro, un spaţiu dedicat tuturor copiilor, părinţilor, bunicilor şi dascălilor!
Website-ul vine in intampinarea tuturor persoanelor deschise către inţelegerea educaţiei ca proces complex, non-formal, menit să asigure o dezvoltare armonioasă a omului pe toate planurile existenţei acestuia şi să-l pregătească pentru viaţă.
Utilizatorii pot descoperi in rubricile Kedu.ro atat informaţii utile, ce vin in ajutorul părinţilor sau bunicilor, privind creşterea şi educarea copiilor, cat şi resurse didactice puse la dispoziţie dascălilor, dar totodată şi materiale educative special dedicate copiilor.
Astfel, utilizatorii vor avea acces gratuit (exclusiv pentru uz personal, didactic, dar necomercial) la: articole, lecţii interdisciplinare şi transdisciplinare, jocuri educative, scrieri pentru copii (poezii, poveşti, basme, ghicitori), proverbe, resurse didactice variate, pentru activităţi curriculare şi extracurriculare, sugestii de materiale didactice auxiliare, informaţii utile privind un mod de viaţă sănătos, sfaturi practice, propuneri de activităţi, recomandări preventive etc.
Cititorii pot folosi secțiunea Forum a website-ului pentru crea o comunitate şi a deschide teme de discuție, sau pot trimite un mesaj cu sugestiile lor echipei Kedu.ro, folosind butonul Propune sau utilizand formularul online din secțiunea Contact.
De asemenea, copiii talentaţi pot să impărtăşească şi altor copii, prin intermediul portalului Kedu.ro, una sau mai multe creaţii originale, proprii, din universul preocupărilor lor literare sau artistice, spre a le face cunoscute şi a le da ca exemplu şi altor copii.
Echipa Kedu.ro promite o imbunătăţire continuă a conţinutului şi a funcţionalităţii portalului, pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor săi.
Venera Tănase
Echipa Kedu.ro
venera.tanase@kedu.ro


Resurse Web : Kedu.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories