Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Linia dermatocosmetica Deuteria Lux cu apa “vie”, in exclusivitate la Help Net


Autorul: Grosanu Oana
Subiect: Farmaciile Help Net
Adaugat la : October 13, 2011   Vizualizari : 561
Rate Autor : Curent : 2.67 /5
Rate Articol : Curent : 2.64 /5Apa, cea mai raspandita substanta de pe Pamant, este unul dintre marile secrete ale naturii, dar si un factor esential in cresterea calitatii si a duratei vietii umane. ESENTIALA pentru ca isi schimba de-a lungul timpului in organism, structura, compozitia si continutul informational, indeplinind functii specifice, si MISTERIOASA pentru ca ascunde puteri nebanuite.

Fara nici o legatura cu minunata lume a basmelor, apa devine „vie” si capata proprietati estetice, terapeutice si de intretinere unice. In urma cu 25 de ani, cercetatorii romani de la la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice din Ramnicu Valcea, plecand de la studiul apei grele, folosite pentru dezvoltarea tehnologiilor nucleare si bogata in deuteriu, un izotop stabil al hidrogenului natural, au remarcat un lucru extraordinar la „apa usoara” (rezultata prin inlocuirea unui atom de hidrogen din molecula apei cu un atom de deuteriu): 0% toxicitate, 0% urma de nenatural. Apa usoara sau echilibrata in deuteriu are numeroase efecte biologice: metabolice, neuropsihice, antitumorale si de control a proliferarilor benigne si maligne, de ameliorare a statusului cosmetologic cutanat si antipsoriazice.

Pretuind fiecare picatura, dermatocosmeticele Deuteria Lux combina proprietatile apei usoare cu asociatii complexe de principii active naturale (esente, uleiuri, extracte, vitamine), restabilind cu delicatete echilibrul dintre puritatea si senzualitatea cutanata. Produsele, dedicate nevoilor specifice si de baza ale ingrijirii pielii, sunt rezultatul unor studii stiintifice profunde si riguroase si poarta semnatura prof. Dr. Univ. Ioan Nedelcu, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati specialisti dermatologi romani, doctor in stiinte medicale, membru al Academiei Americane de Dermatologie si al Academiei Europene de Dermatologie si Venerologie.

”Intr-o zi, am fost solicitat sa acord ajutor unei frumoase si celebre doamne, prezentatoare la televiziune, care nu mai putea sa-si indeplinească obligatiile profesionale din cauza deteriorarii marcate a aspectului tenului ca urmare a solicitarilor speciale, caracteristice meseriei. Suferinta tenului frumoasei mele paciente s-a dovedit a fi foarte rebela, in ciuda utilizarii unei medicaţii adecvate, corect aplicate si dublate de corectarea dezechilibrului alimentar si existential. Rezolvarea, aproape miraculoasa, in cateva zile, am obtinut-o doar la asocierea utilizarii sistemice si locale (prin comprese umezite) a apei echilibrate in deuteriu. Am inceput apoi sa-i studiez calitatile deosebite si astfel a luat nastere Deuteria Lux, o linie de produse dermatocosmetice unice in lume” povesteste prof. dr. Ioan Nedelcu.

Cum actioneaza produsele din linia Deuteria Lux – beneficii principale:
- apa usoara din compozitie imbunatateste rapid performantele balantei hidrice cutanate (fiind o apa super usoara, echilibrata in deuteriu si hipotona se absoarbe mult mai repede si in cantitati mai mari in interiorul celulelor, exercitand un efect hidratant excelent;
- imbunatatesc utilizarea glucozei si a grasimilor, revitalizand metabolismul celular cutanat energetic;
- influenteaza regenerarea celulara si intarzie imbatranirea pielii;
- permit o respiratie foarte buna a pielii si a mucoaselor;
- cresc puterea de aparare locala prin efectul imunomodulant;
- ideale pentru utilizarea pe pielea sensibila datorita tolerantei cutanate excelente, amplificata de lipsa absoluta a toxicitatii.

“Clientii nostri sunt din ce in ce mai informati si, in consecinta, mai pretentiosi in alegerile lor, motiv pentru care incercam in permanenta, sa mentinem ridicat nivelul serviciilor oferite si prin intermediul portofoliului de produse, cat mai variat si cat mai conectat la noutatile din piata. Cu siguranta, linia Deuteria Lux, stiinta si natura combinate in slujba sanatatii si a frumusetii pielii, reprezinta o inovatie ce merita adusa la indemana clientilor nostri. Credem in aceste produse si le recomandam cu caldura tuturor pacientilor” a declarat Isabelle Iacob, director general Help Net.

Dermatocosmeticele Deuteria Lux sunt disponibile exclusiv in farmaciile Help Net selectionate din toata tara. Detalii complete despre produsele si beneficiile lor sunt disponibile pe www.helpnet.ro si pe pagina de Facebook – Farmaciile Help Net.

Contact:
Oana Grosanu
Brand & Communication Developer
oana.grosanu@helpnet.ro


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories