Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Liposelectia poate ameliora diabetul zaharat de tip II


Autorul: Giunca Georgiana
Subiect: ArcaLife
Adaugat la : February 16, 2012   Vizualizari : 556
Rate Autor : Curent : 2.76 /5
Rate Articol : Curent : 2.26 /5Un studiu realizat de organizația britanică National Bariatric Surgery Registry arată că diabetul zaharat de tip II poate intra in fază de remisie după intervenții chirurgicale de scădere in greutate. Această descoperire poate fi cheia rezolvării a două dintre cele mai răspandite boli cronice netransmisibile ale secolului: diabetul și obezitatea. Liposelecția VASER cu ultrasunete, cea mai avansată tehnică de remodelare corporală diponibilă in țara noastră, devine astfel, pe langă o metodă de chirurgie estetică, și o speranță pentru bolnavii de diabet.

In lume, aproape un miliard de oameni sunt supraponderali, iar aproximativ 90% dintre persoanele obeze primesc diagnosticul de diabet de tipul II. in acest moment se poate vorbi despre diabet și obezitate in termeni de epidemii mondiale.

Cercetările organizației britanice National Bariatric Surgery Registry arată că 50% dintre pacienții obezi cu diabet nu mai prezentau semne de această boală după un an de la operația de scădere in greutate, in timp ce procentul se ridică la 86% după doi ani de la intervenție. Din acest raport reiese că 188 din cei 379 de pacienți obezi supuși operației de reducere a greutății nu mai prezentau diabet de tipul II la un an după operație. in plus, s-a constatat și ameliorarea bolilor conexe. Datorită acestor rezultate, se vorbește chiar de o posibilă decontare a acestui tip de operație prin sistemul de asigurări de sănătate.

Profesorul Sir George Alberti, purtătorul de cuvant al Imperial College din Londra, a declarat că "Intervențiile chirurgicale de scădere in greutate sunt eficiente pentru pacienții cu diabet de tip II și obezitate atat din punct de vedere al sănătății, cat și al costurilor”. in plus, el a mai menționat că, ”pentru persoanele cu obezitate severă și diabet de tip II, aceste proceduri ar trebui luate in considerare mult mai devreme in managementul stării de sănătate, nu amanate ca ultimă soluție:.

In ceea ce privește chirurgia estetică de reducere a greutății, ultima noutate pe piața din Romania este liposelecția VASER cu ultrasunete. Spre deosebire de alte proceduri de lipoaspirație, această metodă selectează grăsimea fără a afecta celelalte țesuturi din zona tratată (vase de sange, nervi, țesuturi de legătură), reducand cu maximă precizie țesutul adipos. Pe langă rezultatele precise, recuperarea se face rapid și cu disconfort minim. Avand in vedere că liposelecția poate fi folosită cu succes și pentru reducerea grăsimii de pe zone mai mari ale corpului, această procedură este o opțiune viabilă pentru pacienții supraponderali. Liposelecția VASER cu ultrasunete este indicată şi pacienților supraponderali care suferă de diabet zaharat atat pentru a obține reducerea greutății, cat și pentru o ameliorare a diabetului.

Acestă tehnologie este disponibilă in Romania doar in București, la Clinica de Chirurgie ArcaLife.

Operatorul medical care aduce tehnologia VASER in premieră pentru Romania este ArcaLife din Bucureşti, prin intermediul HIGHTECH Medical Distribution S.R.L., compania locală care asigură comercializarea acestui echipament.

PR şi comunicare:
Sănătatea Press Group - Specialistul tău in comunicare pe domeniul medical.


Resurse Web : www.arcalife.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories