Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Magazinul online 2u2me a lansat luna aceasta noile modele de telefoane dual sim


Autorul: chican cristian
Subiect: starwood industrial group
Adaugat la : November 8, 2011   Vizualizari : 800
Rate Autor : Curent : 2.70 /5
Rate Articol : Curent : 2.69 /5Noile modele de telefoane mobile dual sim sunt prezente luna aceasta in cadrul magazinului online 2u2me. Magazinul pune la dispozitie in categoria special creata, o gama variata de modele de telefoane mobile cu doua sau mai multe simuri. Preturile accesibile ce insotesc oferta de telefoane dual sim reprezinta atenta preocupare a magazinului in vederea sustinerii reducerii cheltuielilor clientilor sai. Categoria intitulata sugestiv “Telefoane Mobile” reuneste unele dintre cele mai noi modele de telefoane dual sim.

Oferta de telefoane mobile dual sim propusa de magazinul online 2u2me aduce modele ce incorporeaza functii capabile a satisface exigentele actuale ale consumatorilor de astfel de bunuri. Prin actiunile sale magazinul 2u2me probeaza pana la evidenta grija sa fata de reducerea continua a bugetelor destinate achizitionarii de produse de telefonie mobila. Varietatea modelelor de telefoane dual sim ori cu trei cartele sau chiar cu patru simuri pare sa confirme atenta implicare a magazinului in satisfacerea pe deplin a diferitelor necesitati manifestate in acest sens de catre clientii sai.

Preturile atent propuse pentru oferta de telefoane dual sim au la baza principiul “mai multa valoare la preturi mai mici”. Altfel spus in cazul telefoanelor mobile, mai multe functii disponibile pentru preturi orientate descrescator. De la acele modele cu functii obisnuite si pana la cele carora li s-au adaugat functii noi, toate constitue oferta din aceasta luna a magazinul online 2u2me. Intampinarea nevoilor reale ale clientilor sai reprezinta preocuparea de baza a magazinului 2u2me.

Privilegiul adus de magazinul online 2u2me clientilor sai consta in continua diversificare a gamei de produse si ofertarea acestora la preturi reduse. Modelele din aceasta gama de telefoane dual sim, cu trei cartele sau patru simuri se pot identifica la preturi incepand de la 169,45 lei pana la 406,01 lei. Cele mai comune preturi se situeaza in jurul valorii de 203,00 lei. Preturile de achizitie a telefoanelor dual sim sunt dintre acelea care situeaza oferta in zona de accesibilitate pentru multi dintre clientii magazinului 2u2me.

Cele mai multe dintre telefoanele dual sim ofera posibilitatea folosirii ambelor cartele concomitent fara a fi nevoie de dezactivarea uneia in detrimentul celeilalte. Astfel beneficiul major adus in special de telefoanele dual sim este acela ca se vor putea utiliza doua retele in acelasi timp. Telefoanele mobile dual sim cu functia dual standby isi vor castiga destul de usor locul in sfera preferintelor consumatorilor. Datorita eficientei si eficacitatii lor ridicate, utilizarea acestora poate deveni alternativa perfecta acolo unde se impune folosirea a doua retele fara a mai fi nevoie de utilizarea a doua telefoane mobile. Astfel magazinul online 2u2me face posibila luna aceasta achizitionarea de telefoane dual sim cu functia dual standby pe langa alte modele cu trei sau patru simuri.

http://www.2u2me.ro/46-telefoane-mobile


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories