Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Magazinul online IT&C eLog.ro ofera livrare gratuita la nivel national


Autorul: Matei Adrian
Subiect: eLogic Solutions SRL
Adaugat la : November 18, 2011   Vizualizari : 551
Rate Autor : Curent : 2.47 /5
Rate Articol : Curent : 2.42 /5Magazinul online eLog.ro, apartinand furnizorului IT&C eLogic Solutions, specializat in comercializarea de imprimante si consumabile originale sau compatibile, alaturi de o gama completa de echipamente si accesorii office si IT&C, ofera clientilor sai livrare gratuita, la nivel national, pentru oricare produse achizitionate, pana la sfarsitul anului curent, indiferent de valoarea comenzilor.

De la multifunctionale, imprimante sau copiatoare digitale, consumabile, produse de birotica-papetarie, la calculatoare, monitoare, periferice si retelistica, si pana la aparatura foto-video, electronice auto, navigatie GPS si multe altele, eLog.ro pune la dispozitia firmelor si persoanelor fizice din Romania articole consacrate de la cei mai renumiti producatori, la preturi fara concurenta.

Livrarea produselor se efectueaza in cele mai bune conditii, prin intermediul firmei de curierat rapid Fan Courier, si este oferita in mod gratuit pentru comenzile din magazinul online, pana la sfarsitul acestui an, in oricare din cele 2267 de localitati din Romania, cu acoperire Fan Courier.

Despre eLogic Solutions si magazinul online eLog.ro

eLogic Solutions SRL, infiintata in anul 2005 si transpusa din 2006 in mediul online prin magazinul electronic www.eLog.ro, are o indelungata experienta in comercializarea de produse IT&C si echipamente de birou, in special multifunctionale si consumabile, alaturi de articole de birotica-papetarie.

Firma presteaza, de asemenea, servicii de pre- si post-vanzare, pentru a veni in intampinarea tuturor nevoilor clientilor. In materie de pre-sales, acestia pot beneficia de consiliere gratuita pentru achizitii, atat prin contactul direct cat si online, prin blogul magazinului electronic. In materie de after-sales, sunt oferite servicii de distributie, consultanta, suport pentru instalari, instruire utilizatori, service, mentenanta si, nu in ultimul rand, consumabile si piese de schimb pentru echipamentele furnizate.

Firma eLogic Solutions SRL, prin magazinul online eLog.ro, isi adreseaza oferta de produse si servicii oricarui tip de birou si oricarui tip de business, putand administra si distribui comenzi de orice talie, oriunde in Romania. Mai mult decat atat, gratie noului departament corporate, eLog.ro poate oferi solutii personalizate pentru companii mari, proiecte, licitatii, SEAP si oricare alte situatii ce presupun achizitii IT&C cu volum si valoare speciale.

Contact:

Magazin online: www.elog.ro
Blog: http://blog.elog.ro
Pagina facebook: www.facebook.com/cartuse.cerneala

Telefon fix: 0361 - 425461
Telefon mobil: 0721 688 649
Fax: 0261 - 711406

E-mail:
comenzi@elog.ro
office@elog.ro


Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories