Evio Fashion - Evio.ro

Sugestii privind redactarea
unui comunicat de presa


Comunicatul de presa este un scurt articol care promoveaza un eveniment, lansarea unui nou produs sau serviciu. De cate ori vrei sa transmiti publicului noutati din viata organizatiei sau firmei tale, beneficiaza gratuit de acest instrument modern de promovare online, oferit de rezervat.ro
Foloseste Comunicatul de Presa online in mod eficient, prin postarea de informatii interesante si utile cititorilor. Continutul comunicatului de presa
nu trebuie sa apara ca un simplu mesaj publicitar.
Scrie despre noutatile din cadrul companiei tale, punand accentul pe beneficiile pe care acestea le
pot aduce viitorilor clienti. Fii scurt si la obiect !

Scurte recomandari editoriale


- Tilul nu trebuie sa depaseasca 90 de caractere
- Fii scurt si relevant fata de subiectul abordat
- Articolul trebuie sa contina 200-500 cuvinte
- Citeaza sursele acolo unde este cazul
- Evita limbajul de lemn, abrevierile, exagerarile, jargonul sau mesajele promotionale excesive
- Nu folosi in mod repetat "cuvinte cheie" (SPAM)
- Verifica atent articolul pentru a evita eventualele graseli gramaticale sau de exprimare
- Formularul online ofera si posibilitatea postarii
unui link extern (Resurse Web) relevant fata de comunicatul de presa postat
- La completarea formularului, bifati categoriile
cele mai apropiate de continutul articolului
- Completeaza in final datele tale/companiei de contact pentru a putea fi contactat de persoanele interesate de noutatile promovate

CONTINUT ARTICOL:


Man and Machine Romania a finalizat auditul de certificare ISO


Autorul: Ticaloiu Alexandru
Subiect: Man and Machine Romania
Adaugat la : July 5, 2012   Vizualizari : 571
Rate Autor : Curent : 2.70 /5
Rate Articol : Curent : 2.26 /5Certificarile au fost obtinute pentru domeniul de activitate: „Activitati de comercializare, instruire, consultanta, implementare si mentenanta aplicatii software pentru proiectarea asistata de calculator”.

Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001:2008 are in vedere o abordare bazata pe managementul proceselor companiei, orientarea catre client si evaluarea satisfactiei acestuia, precum si angajamentul pentru o imbunatatire continua.Sistemul de Management al Securitatii Informatiei ISO 27001:2006 garanteaza securitatea informatiilor companiei Man and Machine, dar si a informatiilor clientilor si partenerilor de afaceri. Sistemul de Management de Mediu ISO 14001:2005 demonstreaza preocuparea companiei sa controleze propriile activitati si sa reduca impactul asupra mediului inconjurator.

“Man and Machine este printer putinele companii din Romania care a obtinut toate cele trei certificari, fiind recunoscut a drept una dintre firmele software cu cel mai inalt nivel de calitate al serviciilor oferite. Suntem preocupati sa imbunatatim continuu managementul calitatii, securitatii informatiei si al mediului in domeniul proiectarii asistate de calculator si de punem toate eforturile pentru a nerespecta angajamentul de a furniza utilizatorilor nostril cele mai bune servicii si de a asigura transparent intregii noastre activitati.”, a declarat Luminita Popescu, Managing Director Man and Machine Romania.

Beneficiile implementarii unor astfel de sisteme de certificare sunt multiple si sunt orientate catre castigarea increderii si satisfactiei clientilor, transparenta si eficienta proceselor interne ale companiei, cresterea competitivitatii pe piata internationala, tinerea sub control al riscurilor informatice, precum si reducerea risculului producerii accidentelor de mediu.


Despre Man and Machine
Man and Machine Romania este subsidiara a grupului german MenschundMaschine Software SE (M+M) (www.mum.de), unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii software de proiectare si productie asistata de calculator (CAD/CAM/CAE/GIS) din Europa, avand filiale in Germania, Austria, Elvetia, Franta, Italia, Anglia, Belgia, Romania, Suedia, Polonia dar si in Statele Unite ale Americii, Japonia si zona APAC.

Gama de produse oferita de M+M este extrem de variata si cuprinde solutii CAD/CAM/CAE/GIS pentru cele mai variate industrii (inginerie mecanica, infrastructura, arhitectura). Infiintata in anul 1984, compania are sediul central in Wessling, Germania, fiind cotata in "Prime-Segment" la Bursa de Valori din Munchen. Mai multe informatii aici: http://www.mum.de/DE_Mensch_und_Maschine_Investor_Relations.CAD.

Man and Machine Romania este certificata ISO 9001:2008, ISO 27001:2006 si ISO 14001:2005 de catre compania RINA IMPEX.

Pentru mai multe informatii despre Man and Machine Romania, vizitatiwww.manandmachine.ro.


Resurse Web : www.manandmachine.ro

Comenteaza si tu articolul

Nume : 
Email : 
Comentariu : 
 

Press Release Categories